iulie, 2019

06iul12:00 am11:59 pmCurs de Public Speaking

Mai mult

Detalii eveniment

Cursul de public speaking este adresat tuturor! Si cand scriu tuturor, este o recomandare personala, din suflet, caci am trecut printr-un asemenea curs, iar rezultatul finit a fost si este spectaculos! Cum vei fi dupa acest curs:
Increzator! Da, da, tu, cel introvertit, care nu isi imagineaza ca va fi un maestru al oratoriei si limbajului corpului, care isi doreste ceva mai mult de la sine, care va fi constient de corpul si armonia gesturilor sale!
Carismatic! Cand respiri incredere, se vede prin toti porii! Vei atrage oameni, vei deveni mai bun in vanzari, colegii de la birou vor observa o schimbare in bine, iar prietenii tai vor fi fascinati de abilitatile tare de speaker!
Asumat! Caci perfectiunea nu exista, vei invata cum sa iti manage-uiesti emotiile, greselile, cum sa improvizezi si sa scoti maximul dintr-o situatie stanjenitoare! Vei invata tehnici utile de respiratie, de control al emotiilor, de gestionare a blocajelor mentale din timpul discursurilor si, mai ales, sa fii autentic si sa fii confortabil cu tine insuti!
Ce vei obtine de la acest curs intensiv:
Structura profesionala a unui discurs
Tehnici eficiente de dictie
Respiratie diafragmatica
Incredere in sine
Cunostine de citire a limbajului corpului
Gestionarea emotiilor
Tehnici de sustinere a unui discurs convingator si autentic
Feed-back constructiv
Posibilitatea de a sustine un discurs, dupa absolvirea cursului, in fata unui public numeros, organizat special.
Moduri de gestionare a diferitelor tipuri de oameni, sau participanti dificili
Diploma de absolvire
Membership in cadrul comunitatii de speakeri
Acces in bootcamp-ul de Public Speaking organizat in Septembrie 2019

Despre trainer:
Ema Capitanescu este antreprenor, trainer si speaker. Pasionata de oameni si dezvoltarea acestora, crede cu tarie in crestere personala prin vorbit in public. O experienta de peste 9 ani, atat in sesiuni cu public, cat si one-to-one. Dupa cei 8 ani de corporatie, a facut trecerea catre antreprenoriat, unde sustine discursuri zilnic, si preda oratoria in comunitatea pe care o dezvolta zilnic.
 Despre investitie:
Investitia ta este de 95 €, TVA inclus. Suma investita se recupereaza odata cu primele discursuri sustinute.
***Taxa include materialele fizice si digitale, diploma de absolvire, posibilitatea participarii ca speaker la un eveniment organizat, punand efectiv in aplicare cele invatate.
Inscriere: mesaj privat, butonul de going NU asigura locul.

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X