august, 2019

20aug12:00 am11:59 pmComedia TOC TOC

Mai mult

Detalii eveniment

Hai sa razi cu lacrimi marți 20 august, la ora 20:00, la cea mai vizionata comedie frantuzeasca a ultimilor 10 ani: TOC TOC*!
Info si bilete: www.TeatrulAvangardia.ro/TocToc
Distributie: Andrei Duban, Andrei Mateiu, Andreea Mateiu, Monica Ciuta, Victor Bucur, Doina Antohi si Daniel Burcea.
*TOC = Tulburare Obsesiv Compulsiva
Scrisa de francezul Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a sase pacienti cu tulburari obsesiv compulsive (TOC) care se intalnesc in sala de asteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta intarzie, cei sase pacienti vor incepe o sedinta ad-hoc de terapie in grup in cursul careia vor ajunge la cele mai trasnite si totusi plauzibile concluzii.
Pe langa taximetristul care nu se poate opri din calculat, intre personaje regasim o habotnica religioasa care trebuie sa verifice tot timpul daca are cheile in geanta si se tot intreaba daca a lasat gazele, apa, curentul deschise, un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste, o laboranta terorizata de microbi, o fata care repeta fiecare fraza de doua ori si un programator fascinat de simetrie si care se teme sa paseasca pe linii.
Pe scurt, este vorba despre o serie de tulburari care combina psihologia cu tuse de umor acid de buna calitate. Aceasta combinatie, la care se adauga performantele actoricesti de exceptie ale unor actori deosebit de talentati, a transformat spectacolul intr-un adevarat fenomen.
Acest cocktail de obsesii face o trecere in revista a multora dintre micile noastre fobii și ritualuri de zi cu zi, astfel incat, in mod inevitabil, ne vom recunoaste intr-un anumit pasaj din piesa.
Intr-un studiu recent, 93% dintre cei chestionați au recunoscut ca au cel puțin un TOC (Tulburare Obsesiv-Compulsivă). Tu stii care este TOC-ul tau?
www.TeatrulAvangardia.ro/TocToc
Unde se joaca: in sala recent renovata din cadrul Cinema Pro (str. Ion Ghica nr. 3, in centrul vechi, vizavi de spitalul Coltea, in zona Pietei Universitatii)
Locurile din sala: fotolii confortabile situate in panta cu grad mare de inclinare care confera vizibilitate buna pentru orice loc din sala.
De unde poti cumpara bilete:
• De la chioscul BiletFan de la metrou Unirii 1, de la agentiile TUI Travel din mall-urile Afi Cotroceni, SunPlaza, ParkLake, Mega Mall, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall (mall Vitan), de la agentiile TUI Travel din Piata Lahovary si de pe bd. Nicolae Balcescu, de la agentia Eurotravel Buzesti.
• Online pe www.TeatrulAvangardia.ro/TocToc
• Online pe bilet.ro: http://www.bilet.ro/event.php?id=19986

Ora

(Marti) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X