Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Zaiafest 2017

26 MAI VIN
-
28 MAI DUM
2017

poster Zaiafest 2017 Bucureşti

În dulcele târg al Bucureștilor, în zilele încinse de la începutul verii, când aerul fierbinte începe să se prelingă pe străzi și dorul de umbră se strecoară ușor în inimile jupânilor, în grădina verde răcoroasa și tihnită de pe Barbu Văcărescu, se va întinde mare ospăț, unde un pahar de vin ales, o mâncare bine meșteșugită și o muzichie fără pereche te vor face să simți că viața te răsfață.

ZAIAFEST va însemna:

➢ Selecție dintre cele mai bune crame romanesti mici;
➢ Cele mai in voga restaurante și food truck-uri;
➢ Muzici dichisite, care mai de care, cântate live sau date din butoane.

Toate acestea contopite în trei zile la iarbă verde, la Verde Stop, spațiu deja bine cunoscut și îndrăgit de iubitorii de evenimente alternative din București.

Accesul la ZAIAFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival. 

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 19 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro