Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

YouthSpeak Forum Romania

18 NOV SAM
2017

poster YouthSpeak Forum Romania Bucureşti

Digitalizarea este un trend global despre care se vorbește tot mai des, însă te-ai gândit vreodată ce înseamnă de fapt? Suntem o generație “conectată” care consumă tehnologie și internet în viața de zi cu zi, însă cum ne influențează asta personal și ce impact are asupra vieții profesionale? Cum s-au schimbat mediile de lucru în ultimii ani și ce își doresc angajatorii de la noi, nu doar acum, ci și în viitor?

YouthSpeak este forumul care creează un mediu în care tinerii din toată țara au oportunitatea să discute activ cu organizații, companii și alte instituții din diferite domenii pentru a găsi soluții la cele mai mari probleme la nivel global, contribuind astfel la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU. Mai mult decât atât, a doua ediție din acest an are ca temă "Your path in the digital era”. Vom vorbi despre cum generația noastră este influențată de digitalizare și cum putem folosi asta în drumul profesional.

Forumul își păstrează structura dinamică și interactivă, urmând ca pe parcursul unei singure zile să te poți lăsa inspirat de speakeri, să interacționezi direct cu oameni din diferite domenii și să te implici în workshop-uri, dar și să pleci cu ceva ce poți pune in aplicare imediat.

Mai multe informații despre moderator, speakeri și workshop-uri vor apărea curând pe pagina forumului: http://ysf.aiesec.ro/

La sfârșitul forumului participanții vor primi o diplomă. Înscrierea la forum este gratuită în limita locurilor disponibile și se va face prin completarea unui formular care va fi lansat in perioada următoare.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro