Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Weekendul in Studio 95

27 FEB VIN
-
28 FEB SAM
2015

poster Weekendul in Studio 95 Bucureşti

Brit Awards Party, cu muzică din UK şi Oscars Party, cu muzică din US 

Studio 95 (Str. Calea Moşilor nr. 95), cel mai recent club deschis în centru, continuă seria petrecerilor tematice de weekend, după cum urmează: 

Brit Awards Party - vineri, cu Leo

Oscars Party - sâmbătă, cu Tone Tavi şi Jo.E (Groove ON)

 Intrarea este liberă la ambele petreceri. În plus, de marţi (24 februarie) avem sandwich-uri şi salate în fiecare zi. Vă urăm poftă bună la masă! 

“Suntem în plin sezon de celebrare și premiere a muzicii britanice din acest an”, spune Leo, DJ rezident Studio 95, despre Brit Awards Party de vineri seară. “Vă propunem așadar un tur muzical de-a lungul serii, cu cele mai reprezentative trupe și artisti ai marelui regat. De la Kasabian la Pulp, de la Blur la Royal Blood sau de la Suede la James Bay. Nimic nu va lipsi din meniul regal insular. BRIT Awards (incl. NME Magazine Awards) of all time!”

 Oscars Party va celebra arta, pe cea cinematografică, în special. Iar muzica va fi adecvată: funky-disco!, spun proprietarii clubului din Moşilor 95 despre petrecerea de sâmbătă seară.

Rezervări Studio 95: 0726.167.377

Orar: Ma-joi 12:00 - 02:00 | Vi 12:00 - 05:09 | Sb 17:00 - 05:09

Studio 95 îşi rezervă dreptul de a-şi selecta invitații.
 

And the hosts are… Leo, Jo.E şi Tone Tavi 

Leo alias Leonardo Stănoi este, la fel ca şi Tone Tavi, un DJ experimentat: de peste 16 ani promovează cultura alternativă pe piața muzicală din România, prin mai multe mijloace - de la emisiuni TV la lansări de albume sau ca DJ la evenimente importante din România, câteva dintre cele mai importante evenimente din ultimii ani, la care Leo a participat ca DJ, fiind: warm-up pentru Placebo, Jamiroquai, Suede, Editors, Mika, Jay Jay Johanson, Cut Copy, Hurts, Ian Brown, Jessie J. 

„Cea mai bună selecție muzicală se face atent și cu mare respect față de public”, spune Leo, care are atât de multă încredere în publicul lui, încât îl poate lăsa oricând la butoane. 

Jo.E (Groove ON) a început să lucreze din 1999 cu Radio Mix Bucureşti şi a continuat colaborarea cu diferite alte posturi de radio. În 2009 a pornit propriul proiect muzical “Groove ON”, cu live audio-video streaming din propriul lui studio. Genul abordat: afrobeat, latin beat, world music, funk, down tempo. 

Tone Tavi. Figură legendară a scenei underground din România, Tone Tavi a fost implicat în foarte multe proiecte ce au ajutat la conturarea culturii alternative de la noi, în special în Bucuresti și în Vama Veche.

De peste 15 ani, Tone Tavi promovează muzica bună atât ca DJ sau producător de evenimente, cât și ca fondator de locații alternative. În 2000 și 2001 îl întâlnim ca DJ la terasa MASH din Vama Veche, unde mixa muzică veche din anii ‘60-‘70, amestecată cu noutăți alternative, ceva nou pentru acei ani în Vamă, unde orice deviere de la rockul anilor ‘70 era tratată cu dispreț.

 În 2002 fondează EXPIRAT, alături de Andrei S.: muzica anilor ‘90, muzică franțuzească, ska spaniol etc. Terasa și-a căpătat repede un renume de locație în care mai puteai să te zbengui și pe altceva decât pe eternele hituri de la Stuff. 

În 2004 înființează alături de doi prieteni celebrul club UNDERWORLD din M. Kogălniceanu, locație în care putem spune că a luat naștere mișcarea underground din București. Fiind un adevărat hub underground, nume care acum sunt consacrate s-au închegat sau au avut primele concerte acolo.

Niște Băieți, Travka, Pistol cu Capse, dar și primele concerte Metalhead, sau primele petreceri DNB din oraș. Dropdread, Vania, Thornado, Gojira, primele seri săptămânale de reggae și multe alte formații de hip-hop au pornit din Underworld. Este uimitor cât de mulți artiști locali și-au legat numele de clubul din Kogălniceanu. Să mai dăm un singur exemplu, aleator: cel mai apreciat DJ român de techno pe plan mondial mixa în 2004 in Under. Este vorba despre Cosmin TRG.

 În 2006 ia ființă SUBURBIA. Întâi la Vama Veche, printr-un concert ce a strâns toată Vama pe terasa noului club, eveniment descris de altfel foarte pitoresc de Mircea Toma într-un articol din 24 FUN: “De 1 Mai a fost ceva lume prin Vama Veche și restul la Suburbia”. Din iarnă, Suburbia se deschide în București, iar locația din Centrul Vechi este încă știută ca ultimul bastion al muzicii underground din oraș. Au fost organizate sute de concerte, s-a continuat promovarea muzicii de calitate ce nu avea loc pe radio. Dintre cele mai importante evenimente organizate în Suburbia: primul concert Parov Stelar din București, concertele cu Jaya the Cat, sau Riddim Colony, Ursula 1000, Fort Knox Five, zecile de concerte ska sau swing și multe altele.  Suburbia și-a închis porțile în iulie 2010, dar rămâne unul dintre locurile cele mai apreciate și iubite de fanii muzicii bune. 

Un proiect mai puțin cunoscut de unii, dar foarte apreciat de scena DNB și dubstep autohtonă a fost STAMBA CAFÉ & MORE. În scurta-i existență din 2009 până în 2011, Stamba a reușit să creeze un etalon și să formeze un cadru de desfășurare a tinerelor talente atrase de aceste genuri muzicale. De asemenea, în vara lui 2009 terasa Stamba a fost prima care aducea un DJ să mixeze afară, în Centrul Vechi. Au trecut pe aici Gemini Bross, UFE, Tzuc, Junkyard, Dobrică și mai toate numele cu accente funk și soul de la noi. 

În 2012 și 2013 îl găsim pe Tone Tavi mixând la Molotov în Vama și București, iar din toamna lui 2013, până în martie 2014, pleacă în Boracay (Filipine), unde duce spiritul Vămii pe plajele din Asia. Organizează în Boracay petrecerea săptămânală Liberalia, care devine în scurt timp cea mai apreciată de pe întreaga insulă.

 Din 7 februarie 2015, povestea continuă la Studio 95, unde Tone Tavi va sintetiza toată această experiență de 15 ani în playlisturi alese pe sprânceană. Muzică veche, muzică nouă. Muzică cu versuri și cu “suflet în aparat”, ca să cităm din clasici în viață. 

Tone Tavi este unul dintre cei mai eclectici DJ din România. În prezent, focus pe: funk, disco, house & techno, psychedelic chillout, trip-hop.

Galerie

  •  Bucureşti poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro