Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Weekend in Tribute

17 DEC MIE
-
20 DEC SAM
2014

poster Weekend in Tribute Bucureşti

Se apropie sărbătorile, iar Bucureștiul e tot mai viu. Calea Victoriei, bulevardul Bucureștiului elegant, ascunde casa live-ului, clubul TRIBUTE, în care merg oamenii care vor o porție de muzică bună, iar acest sfârșit de săptămâna nu este o excepție.
 
Miercuri, 17 decembrie, începem weekend-ul devreme, cu FreeStay. Așa cum ne-au obișnuit, cei de la FreeStay vor aduce cu ei câteva dintre cele mai consacrate piese, pe care le ascultăm și pe care dansăm cu atâta poftă de fiecare dată. Încă o dată, noi, voi și FreeStay ne reîntâlnim în locul în care totul e LIVE, de la muzică, la starea de spirit a tuturor celor care au trecut pragul clubului.

Joi și vineri, 18 și 19 decembrie, suntem ocupați de o legiune de petrecăreți foarte posesivi, dar sâmbătă, deschidem ușile din nou pentru toți cei care vor să încheie weekend-ul în vitrina celor mai iubite piese din toate timpurile.

Astfel, sâmbătă, 20 decembrie, Tibi Scobiola Band e gazda serii. Sunteți invitații unei ultime seri LIVE  înaintea Crăciunului, nu oriunde, ci în locul în care, dacă închizi ochii pentu câteva minute, vei auzi cei mai mari artiști din lume. Pe 20 decembrie, ne întâlnim să ne luăm doza de distracție, muzică și voie bună cât să ne țină până după Crăciun. Încheiem weekend-ul așa cum se cuvine: cu mai mult live în viața ta! Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, începând cu ora 21:00 în seara de miercuri, respectiv 22:00 în seara de sâmbătă, în zona de acces a clubului. 

 Preț bilet: 30 lei
Adresa: Calea Victoriei 118

 TRIBUTE: more live in your life! 

Galerie

  •  Bucureşti poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro