Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Târguiește ca-n bazar

13 OCT SAM
2018

poster Târguiește ca-n bazar Bucureşti

Toamna a venit iar un refresh al garderobei este inevitabil
Haine, accesorii, încălțăminte și alte câte și mai câte, strânse în timp și depozitate, însă odată cu venirea toamnei scoase la lumină de prin dulapuri. Momentul acela când îți dai seama că ai mormane de lucruri, dar că nimic nu te mai reprezintă, și ajungi să porți aceleași 3 ținute iar și iar.
Vrei să scapi de haine, sau vrei să îți împrospătezi garderoba? Hai la târguiala de toamnă, locul unde le poți face pe ambele cu succes! 

Așa că ne vedem sâmbătă 13 octombrie, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună la un pahar cu ceai, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, și cine știe poate aici vei găsi chiar ținută preferata pentru restul toamnei! 

Regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar. 

Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.

Dacă vrei să fi de partea târgoveților, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.


Intrarea pentru vizitatori este liberă iar spațiul este foarte prietenos cu copiii!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro