Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

SPRING FASHION GALA

25 APR MAR
2017

poster SPRING FASHION GALA Bucureşti

Spring Fashion Gala reprezinta un concept inedit, ce isi propune sa devina cel mai important si mai de interes eveniment al modei autohtone. Evenimentul reuneste cei mai cunoscuti designeri romani ai momentului, nume consacrate in industria fashion, atat pe plan national, cat si international, plus alti cativa designeri aflati la inceput de cariera ce vor reprezenta categoria new designers. 


Designeri participanti: Alexandra Calafeteanu I Ana Maria Saragia I Andreea Veneciuc I Claudia Simion IIza Van Dee I Loredana Ciangau I Luiza Ganea I Ludmila Corlateanu I Mineli I Norina Stoica I Simona Iacob I Simona Semen

Despre agentia organizatoare, Manifesto Events & PR, putem sa va spunem ca a avut o ascensiune fulminanta pe piata organizarii de evenimente si PR, avand in scurta perioada de la infiintare, colaborari de succes cu branduri sau companii precum: Medlife, Huawei, Auto Total Romania, Christian Tour, Vitamin Aqua, Wesse, si multi altii carora le multumim pentru incredere. 

Alin Galatescu este un nume care nu mai are nevoie de nici o introducere. Cunoscutul analist de moda si managerul AVANPREMIERE, dar si creatorul evenimentelor tematice Soiree de la Mode promite un nou spectacol de fashion de neegalat, plin de autenticitate, originalitate si atmosfera.

Va asteptam cu drag la Spring Fashion Gala, platoul "Gradina Italiana". Explozie de verde si culoare intr-o seara in care frumosul, eleganta si unicitatea se vor imbina perfect.


*Event link: http://bit.ly/2opKtxf

*Accesul se va face incepand cu ora 19:30, show-ul va incepe la ora 20:00.

*Pentru Guest List, Acreditari de presa, Fotografi/cameramani, Bloggeri: office@manifestoevents.ro

Bianca - +40 767 329 019

Dalia - +40 740 773 333

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro