Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Selectiuni din programul teatral al lunii decembrie

30 NOV LUN
2015

poster Selectiuni din programul teatral al lunii decembrie Bucureşti

Palatul National al Copiilor

“Maytreyi” – tulburatoarea poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusa in scena de Chris Simion, te asteapta cu o distributie remarcabila, pe 30 noiembrie la Palatul National al Copiilor! Vino sa ii aplauzi pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadar, Vlad Zamfirescu, Doru Ana si  Anca Sigartau intr-un spectacol rafinat, invaluit de misterul  lumii orientale si strabatut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generatii intregi. 

Un actor de geniu te asteapta la aniversarea sa pe 13 decembrie la Palatul National al Copiilor! Vino sa il admiri pe maestrul Radu Beligan, alaturi de Maia Morgenstern, in “Leul desertului”, spectacolul ce i-a reunit pentru prima oara pe cei doi in aceeasi distributie.  Alaturi de ei ii veti revedea pe: Mircea Rusu, Lamia Beligan, Tania Popa, George Remes si Mircea Constantinescu

Pe 14 decembrie esti invitat la o dubla  sarbatoare: ziua de nastere a Maestrului Radu Beligan si 300 de reprezentatii  cu piesa “Egoistul”! Vino la Palatul National al Copiilor sa il aplauzi la ceas aniversar, intr-un spectacol de colectie!  In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu si Silviu Biris. 

Crezi sau nu crezi in destin? Vino pe 22 decembrie la comedia “Fa-mi loc” si poate vei pleca cu o alta parere! Medeea Marinescu si Marius Manole te asteapta la Palatul National al Copiilor la un spectacol  invaluit de magia Craciunului, ce demonstreaza ca viata e plina de surprize!

Teatrul National – Sala Mare

Pe  7 decembrie  sunteti invitati  la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, cate-n luna si in stele"! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si schimburile iscusite de replici se impletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

Galerie

  •  Bucureşti poza 0
  •  Bucureşti poza 1
  •  Bucureşti poza 2
  •  Bucureşti poza 3

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro