Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Scout Folk Festival

25 MAI SAM

poster Scout Folk Festival Bucureşti

Pe 25 mai cercetașii din România cântă folk! Centrul Local Sfântul Nicolae vă așteaptă la Casa de Cultură a Studenților București (Calea Plevnei, Nr. 61) începând cu orele 10:00, cu chitara și cu multă voie bună să cercetășim pe note muzicale!
Scout Folk Festival invită cercetași din întreaga țară, de toate vârstele, pasionați de muzică, să cânte alături de cunoscutul artist de muzică folk Walter Ghicolescu, Fotogeografica și, bineînțeles, de toți cei care vor să se alăture spectacolului nostru. Fie că vei fi cercetaș-participant în concurs sau spectator, noi te așteptăm să fredonăm împreună melodii precum ”Pădure nebună” sau ”Punctul pe I” într-o atmosferă de CAMP și aventură pe crestele munților. Vei fi GATA ORICÂND la Scout Folk Festival? Noi suntem!
Formular înscriere: https://forms.gle/WVGYXxVeeSQVfuHE7
REGULAMENTUL FESTIVALULUI NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK
SCOUT FOLK FESTIVAL
La Ediţia I pot participa solişti şi grupuri folk, membri ai ONCR. Nu se acceptă înscrierea în calitate de concurent a cantautorilor cu experiență, care au lansat albume și/sau au participat cu recitaluri în alte festivaluri.
Perioada de înscriere este 13 aprilie – 20 mai 2019
Desfășurarea concursului: 25 mai 2019
Înscrierea în concurs se va face completând formularul de participare (https://forms.gle/WVGYXxVeeSQVfuHE7). În data de 24 mai 2019 va fi afișată ordinea de intrare în concurs.
Concursul se desfășoară pe trei grupe de vârstă: Lupișori (7-10 ani), Temerari și Exploratori (11-18 ani), Seniori și Lideri (19 + ani)
Concurenţii (solişti şi grupuri) vor prezenta în concurs două melodii folk și vor recita o poezie. Cântecele prezentate în concurs trebuie să fie interpretate în limba română. Pentru fiecare cântec prezentat trebuie menţionat compozitorul şi textierul, iar durata acestuia să nu fie mai mare de 4 minute. Nu se admit negative.
Ordinea de intrare în scenă stabilită de către organizatori poate fi modificată, din motive obiective, în prima zi a Festivalului, înainte de începerea concursului.
Intră în sarcina Organizatorului să asigure sonorizarea în sala de spectacol, cabluri pentru chitare și stativ pentru versuri.
JURIZAREA
1. Criteriile de evaluare şi punctare a concurenţilor, în ordinea importanţei lor, sunt:
– Interpretarea;
– Compoziţia muzicală – în mod deosebit, se va aprecia şi puncta de către juriu prezentarea în concurs a compoziţiilor muzicale proprii;
– Prezenţa scenică;
– Impresia artistică;
– Originalitatea.
2. Evaluarea reprezentaţiilor din ziua concursului va fi efectuată de către un juriu alcătuit din personalităţi ale genului (componenţa juriului va fi anunţată pe pagina evenimentului). Notarea concurenţilor se va face de către fiecare membru al juriului pe un formular tip, acordându-se puncte de la 1 la 5. Punctajul final va fi constituit din suma punctelor acordate de fiecare membru al juriului.( ex.: concurentul „x” a obținut 5 puncte pentru piesa nr.1 și 4 puncte pentru piesa nr.2. Punctajul final al concurentului „x” va fi 5+4= 9). În situații de egalitate se va proceda la departajare, concurenții fiind nevoiți să mai interpreteze câte o melodie, la alegere, în afara celor două din concurs. Dacă egalitatea persistă, președintele juriului va desemna câștigătorul. Membrii juriului vor semna atât propriile formulare, cât şi procesul verbal întocmit după determinarea exactă a câştigătorilor.
3. Juriul concursului are întreaga autoritate de rezolvare a unor situaţii neprevăzute.
PREMIILE


Se vor acorda premiile I, II și III pentru fiecare grupă de vârstă. (Lupișori, Temerari și Exploratori, Seniori și Lideri)
De asemenea, se vor mai acorda:
Premii din partea sponsorilor / colaboratorilor
Concurenţii premiaţi vor evolua în spectacolul de Gală al Laureaților (momentul de final al Festivalului).
Participarea tuturor concurenților la Gala Laureaților este obligatorie!
Protecția Datelor cu Caracter Personal
1.Este responsabilitatea participantului/reprezentatului legal al participantului să ofere informații personale adevărate, care se folosesc în scopul siguranței participantului pe parcursul evenimentului și care nu vor fi expuse public;
2.Participantul/Reprezentatul legal al participantului ia la cunoștință faptul că datele personale sunt stocate doar în scopul evenimentului și vor face parte din baza de date a Centrului Local Sfantul Nicolae pe un interval de un an;
3. Participantul/Reprezentantul legal al participantului este de acord să fie făcute publice online fotografii și materiale video de pe parcursul evenimentului, care nu au caracter ofensator, în scopul promovării proiectului.
4.Participantul/Reprezentantul legal al participantului dorește să primească pe parcursul unui an informații legate de viitoarele proiecte ale Centrului Local Sfântul Nicolae București.
Înscrierea în concurs reprezintă acceptul participantului/ reprezentantului legal al participantului cu privire la toate prevederile înscrise în prezentul regulament.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului regulament, informând participanţii în timp util.
Pentru orice nelămurire, nu ezitați să ne contactați
Marina Dragu
Coordonator Scout Folk Festival
0762.175.364

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro