Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Scarlet Aura concertează la Hard Rock Cafe pe 21 aprilie

21 APR SAM

poster Scarlet Aura concertează la Hard Rock Cafe pe 21 aprilie Bucureşti

După ce a făcut senzaţie în turneul european ce a inclus 24 de oraşe şi 13 ţări şi înainte de a se avânta către America de Nord, Scarlet Aura revine pe scena de la Hard Rock Cafe pentru un concert care celebrează reîntâlnirea cu publicul bucureştean! Show-ul va avea în prim plan hituri rock internationale incluse pe albumul “Memories”, dar și single-ul “The Beast Within Me” şi melodii de pe discurile lansate anterior. Dacă vrei să asculţi, “All We are”, “Breaking The Law”, “If I Close My Eyes Forever”, dar şi deja foarte îndrăgitele “Immortal In Your Eyes”, sau “You are not Alone”, 21 aprilie este seara ta! Intrarea la concert este liberă. 

“Am trăit din plin fiecare concert din ţările în care am ajuns alături de Rhapsody Reunion, dar ne e dor de prietenii de acasă. Ne vedem la Hard Rock Cafe, pe 21 aprilie, pentru primul nostru show din Bucureşti, din acest an!” a spus solista trupei, Aura D. 

SCARLET AURA a derulat în perioada februarie martie al patrulea turneu internațional și al doilea de mare anvergură europeană, alături de muzicienii de la Rhpsody Reunion, iar în toamnă va porni într-o nouă aventură muzicală, în 30 de oraşe de pe continentul Nord American. 

https://youtu.be/_xaRKjIhWhE 

https://youtu.be/UXIV1DdbMvM 

Despre Scarlet Aura:
Trupa Scarlet Aura și-a început aventura sub numele de AURA în 2014 când a lansat primul album “The Rock Chick” prin casă de discuri Universal. Redenumirea trupei a venit în 2015 cu o identitate mult mai bine definită care spune totul despre personalitatea lor electrică.
Scarlet Aura a devenit cunoscută la nivel internațional după câștigarea concursului “The Black Sea Battle of the Bands” în Kavarna Rock Fest 2014 din Bulgaria dar și după turneul susținut alături de Tarja Turunen în 2016 în Germania, Elveția și Austria. Atunci, Scarlet Aura a lansat albumul “Falling Sky”, un album produs de faimosul Roy Z că a lucrat cu artiști că Helloween, Rob Halford, Skid Row. Toate acestea au avut că rezultat turneul “Falling Sky” din câteva țări Europene în 2016-2017. Astăzi, Noul Single da numele unui turneu inedit - “The Beast Within Me Tour” programat să se întindă până în aprilie 2018. Show-urile prezintă noile materiale – single-ul “The Beast Within Me” , albumul “Memories” dar și melodii surpriză de pe albumele anterioare.


Discografie Scarlet Aura: 
-"The Rock Chick" album – lansat de Universal Music în 2014 (RO)
-"Tomboy" digital single – lansat de Universal Music în 2014 (RO)
-"Falling Sky" album – lansat de Pure Rock Records în 2016 (DE)
-"The Beast Within Me" single – lansat de Outlanders Productions Oy în 2017 (FIN)
-"Memories" album – lansat de Outlanders Productions Oy în 2017 (FIN)

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro