Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Rockstar Energy Drink prezintă cel mai mare show urban de FMX organizat în România

21 MAI SAM
2016

poster Rockstar Energy Drink prezintă cel mai mare show urban de FMX organizat în România Bucureşti

Spectacolul marchează debutul european al turneului Flying Rockstar Energy Tour

Bucureşti, 16 mai 2016. Rockstar Energy Drink lansează la București, pe 21 mai, show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi şi acrobaţii la înălţime, pe motoare, realizate de staruri internaţionale FMX. În deschiderea concertului Forza ZU din Piața Constituției, începând cu ora 13.30, spectatorii sunt invitaţi la un show live unic în România, cu multă adrenalină, zgomot de motoare şi momente cu respiraţia tăiată pregătite cu energie de Rockstar. Evenimentul marchează debutul turneului Rockstar Flying Energy Tour, cu reprezentații în trei oraşe din Europa: Bucureşti, Varşovia şi Praga. Intrarea este liberă.

Libor Podmol (Cehia, 31 de ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 de ani), David Rinaldo (Polonia, 26 de ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 de ani) şi William van den Putte (Belgia, 32 ani) sunt riderii FMX de calibru mondial care au pregătit pentru publicul din Bucureşti o sesiune de trickuri senzaţionale pe muzică rock live. De-a lungul timpului, fiecare dintre ei a adunat în palmares titluri de campioni mondiali, medalii de aur, argint şi bronz la diferite competiţii internaţionale. Pentru a vedea o mică parte din show-ul pe care îl vor prezenta cei cinci rideri accesaţi spotul video de aici, iar invitaţia oficială din partea lui Libor Podmol o puteţi vizualiza în filmul postat pe pagina de Facebook Rockstar Energy România.

 „Prin organizarea primei ediţii a Rockstar Flying Energy Tour, vrem să familiarizăm publicul din România cu Freestyle Motocross, un sport spectaculos care implică multă pasiune, energie şi muncă, şi care merită să fie promovat. Riderii FMX pe care i-am invitat au în portofoliu multe premii internaţionale şi credem că vor cuceri publicul prin efervescenţa lor, ingredient ce se găseşte şi în ADN-ul Rockstar”, a spus Cristina Radu, Group Brand Manager Carbonated Soft & Energy Drinks, PepsiCo România. 

Rockstar Energy Drink este disponibil pe piaţa din România din anul 2014. Băutura se găseşte în variantele Rockstar Original, Rockstar Xdurance și Rockstar Guava, la 0,25 ml.

Freestyle Motocross, cunoscut şi sub denumirea de FMX, este un sport extrem. În această disciplină a sportului motocross, rideri curajoşi fac salturi de câţiva metri în înălţime şi/sau lungime, în timpul cărora execută trickuri ce sfidează gravitaţia, oferindu-le spectatorilor experienţe de neuitat.

Despre Rockstar Energy Drink

Rockstar Energy Drink a fost fondat în anul 2001 şi poate fi acreditat ca acel brand care a redefinit categoria de băuturi energizante şi gama extinsă de arome. Produsele din portofoliul mărcii se adresează consumatorului sociabil, energic și cu un stil de viață activ 24/7. Având în prezent miliarde de doze vândute, Rockstar se clasează în top 3 energizante în lume. Rockstar Energy Drink este prezent în peste 30 de țări, printre care SUA, Australia, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irelanda, Japonia, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Olanda, Polania, Slovacia, Spania, Suedia.

 

Despre PepsiCo

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 63 miliarde dolari venit net în 2015 adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari în vânzări anuale de retail.

În centrul filosofiei PepsiCo este Performanța cu Scop - angajamentul nostru de a oferi performanțe financiare la cel mai înalt nivel, creând în același timp o creștere durabilă a valorii acțiunilor. În practică, Performanță cu Scop înseamnă furnizarea unei game largi de produse alimentare și băuturi, de la gustări la alimente sănătoase; găsirea unor modalități inovatoare de a minimiza impactul nostru asupra mediului și de a reduce costurile operaționale; oferirea unor locuri de muncă sigure pentru angajații noștri la nivel global; și respectarea, sprijinirea și realizarea de investiții în comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea. Pentru mai multe informații, vizitați www.pepsico.com.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Teodora Ieşeanu

Senior Media Associate, Corporate Division, Golin Bucureşti

Email: tieseanu@golin.com

Telefon: +40 740 085 151   

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro