Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Premiera comediei „Te iubesc, dar nu pe tine”

30 MAR JOI
2017

poster Premiera comediei „Te iubesc, dar nu pe tine” Bucureşti

Premiera comediei „Te iubesc, dar nu pe tine” va avea loc pe 30 martie la Palatul Copiilor


Pe 30 martie sunteţi invitaţi, la Palatul Naţional al Copiilor,  la premiera  „Te iubesc, dar nu pe tine!” Subiectul dulce-amar dar mereu actual este dezvoltat în registru comic de o distribuţie irezistibilă: Paula Chirilă/Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu/ Doina Teodoru şi Andreas Petrescu.

Inspirată din situaţii de viaţă la care fiecare s-a gândit sau le-au trăit, „Te iubesc, dar nu pe tine” completează seria comediilor de mare succes scrise de Andreas Petrescu, în care de la naivitate la situaţii amuzante imposibil de reale, nu e decât un pas. Şirul de replici şi întâmplări ce te vor face să râzi cu lacrimi este declanşat de întâlnirea accidentală dintre un barbat acompaniat de amantă şi nevasta lui, însoţită de iubitul ei. Din punctul în care fiecare dintre cei doi încearcă să îşi ascundă perechea neoficilă, situaţia scapă de sub control, iar comedia îşi intră în drepturi.

Biletele pentru premiera din 30 martie se găsesc la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro