Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Povești cu Viață - seminar de leadership și implicare socială

21 MAR MIE
2018

poster Povești cu Viață - seminar de leadership și implicare socială Bucureşti

Povești de viață cu Filip, Elena și Lucian – seminar de leadership și implicare socială
Noi, oamenii, avem resursele de a merge mai departe! Uneori viața ne dă lămâi și noi putem alege să facem limonadă… 

Filip, Elena si Lucian sunt trei oameni care au ales să fie invingători, depășindu-și propriile experiențe traumatice. Sunt utilizatori de scaun rulant de peste 25 de ani. Viața lor a mers mai departe, cu sens și împlinire. Cum au reușit? Participă la seminar dacă vrei să le afli poveștile. Filip, Elena si Lucian vor impărtăși cu tine experiențele lor crescătoare de viață. Fiecare va vorbi despre propriile strategii de depășire a dificultăților, despre cum au reușit să meargă mai departe. 

Ce înveți participând la seminarul Povești cu Viață
- Este o intâlnire din care poți invăța că și tu poți integra experiențe traumatice, cunoscând și activându-ți resursele! 
- Afli cum să îți schimbi modul in care te vezi pe tine și viața ta. 
- Descoperi cum îți poți dezvolta încrederea și curajul de a lua decizii! 
- Vei învăța cum poți găsi împlinire dezvoltând relații profunde cu oamenii din jurul tău!
- Vei învăța tehnici de lucru cu gândurile negative și cum să îți învingi fricile. 
- Este o întâlnire care poate da alt sens vieții tale!

Filip este un sportiv cu valențe nebănuite, care joacă baschet și tenis și participă constant la competiții de înot și atletism. S-a remarcat, incontestabil, prin intermediul tirului cu arcul, sport la care a reușit performanța unui palmares național și internațional de premii. Ipostaza de utilizator al scaunului rulant l-a determinat să-și depășească în permanență limitele și să-i ajute pe toți cei aflați în dificultate în a-și îmbunătăți calitatea vieții, acțiuni pe care le realizează sub umbrela Asociației Totul pentru tine, fondată împreună cu Elena și Lucian.

Elena este un exemplu de perseverență pentru toți cei cu care interacționeză. Optimistă, hotărâtă și încrezătoare în forțele sale, a parcurs cu dedicare traseul anevoios al vieții, care a transformat-o dintr-un utilizator de scaun rulant în voluntar pentru acțiuni caritabile și apoi în director de ONG. În prezent este implicată în demersurile legislative care vin în sprijinul persoanelor cu dizibilități, punând cu succes în aplicare cunoștințele dobândite la Facultate de Management și experiența din cazurile sociale de care se ocupă prin Asociația Totul pentru Tine.

Lucian se consideră un om norocos, practicând, în viziunea sa, cea mai frumoasă meserie din lume, acea de psihoterapeut, ajutând tineri, adulți și cupluri, în drumul spre schimbare și evoluție. Este director al Emotion Center, clinică de psihoterapie și dezvoltare personală, co-fondator al Centrului de practică în mindfulness. De-a lungul anilor s-a implicat în susținerea integrării sociale a copiilor și tinerilor cu dizabilități, colaborând cu diverse asociații și fundații, în prezent, activând ca psiholog coordonator programe pentru părinți al Asociației Help Autism. Practică înotul și kendo din 2012, în cadrul Clubului român de kendo. 

Obiectivul social al seminarului – sumele obținute din donații vor fi utilizate pentru susținerea activităților sportive ale asociației Totul pentru tine, respectiv Maratonul de înot de la Brașov, la care vor participa 7 tineri utilizatori de scaune rulante și 7 voluntari, în luna mai 2018, ediția XXV.

Seminarul va avea un plus prin interactivitatea sa. Te rugăm să te implici și să pui intrebări sau să vii cu exemplele tale. În pauza seminarului, ne vom cunoaște mai bine unii cu ceilalți și vom dezvolta o comunitate cu aceleași valori!
Filip, Elena si Lucian au mai susținut până acum seminarii în universități și licee (ANEFS, Facultatea de psihologie și Stiințele educației, Facultatea de Asistenta Sociala - Universitatea București) și diverse companii cum ar fi PETROM, PROCTER&GAMBLE, UNICREDIT, RTC, EUROANSWER, MEDICAL EXPRESS.

Cui se adresează seminarul
- Oamenilor care vor să se cunoască, să învețe cum să folosescă o traumă spre creștere, cum să-și împlinească potențialul! 
- Tinerilor cu dizabilități și familiilor acestora.
- Tuturor persoanelor care vor să se implice în proiecte de susținere ale copiilor și tinerilor cu dizabilități locomotorii. 
- Specialiștilor care activează în educație, asistenților sociali, psihologilor.
Cât durează seminarul: orele 18.30 – 20.00, miercuri 21 martie
Donație recomandată – 50 ron

Unde - Ministerul Tineretului si Sportului, str Vasile Conta nr 16 sector 2 Bucuresti, sala Nadia Comaneci

Parteneri media - Trinitas Tv
Parteneri – Ministerul Tineretului și Sportului, Emotion Center – centru de psihoterapie și dezvoltare personală, Asociația Totul pentru tine.
Pentru inscrieri
Telefon 0732444202,
e-mail: lucian.bogaciu@tgt.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro