Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Poartă către Artă continuă cu expoziția Mădălinei Andronic

01 MAR MIE
-
31 MAR VIN
2017

poster Poartă către Artă continuă cu expoziția Mădălinei Andronic Bucureşti

București, 1martie 2017: Expoziția Poartă către Artă, un proiect Flanco de susținere a tinerilor pictori, graficieni și ilustratori români, continuă în luna martie cu lucrările artistei Mădălina Andronic. Iubitorii de artă contemporană sunt invitați să viziteze, până pe 31 martie, expoziția organizată pe cele două niveluri ale magazinului Flanco Băneasa, din incinta Galeriei Mobexpert.

“Pentru că e luna femeii, ne dorim ca fiecare zi să fie prilej de sărbătoare pentru doamnele care ne trec pragul”, spune Antonela Ciucașu, Director Marketing Flanco Retail. “Am ales, așadar, să continuăm proiectul Poartă către Artă cu o expoziție de poveste, dedicată în specialfemeilor. Cum ilustrațiile Mădălinei Andronic au ca motiv principal zânele de inspirație folclorică, sperăm ca toate clientele noastre – soții, mame, fiice, prietene – să se regăsească în aceste personaje de basm, să se simtă precum o zânăîntregul an, dar mai cu seamă în această lună dedicată lor.”

Multe dintre cele 20 de printuri pe pânză, expuse în magazin, sunt ilustrații ale cărții “Praf de zâne” – un proiect de suflet al Mădălinei, fiind primulvolumscris, ilustrat, editat și publicat în totalitate de către ea. În 2015, “Praf de zâne” a câștigat ”Premiul carte pentru copii”, în cadrul concursului național “Cele mai frumoase cărți din România”. În total, Mădălina Andronic a publicat șase cărți, nu doar în țară, ci și în Marea Britanie și Statele Unite. "Zâna Zorilor", "Făt Frumos din Lacrimă" și "Prâslea cel Voinic și merele de aur" sunt doar câteva dintre cărțile ilustrate de către artistă.

Cei care doresc să facă un cadou inedit doamnelor din viețile lor ori pur și simplu să aducă o pată de culoare în propria locuință pot comanda printuri ale lucrărilor, în ediție limitată, direct în magazinul Flanco Băneasa. Fiecare lucrare este însoțită de un QR Code care trimite la website-ul galerieiColorhood, partenerul Flanco în acest proiect, de unde printurile pot fi comandate online, pe diferite dimensiuni.

 

# # #

 

Despre Mădălina Andronic:

Mădălina Andronic este unul dintre cei mai vizibili ilustratori români, cu apariții constante pe primele pagini ale platformelor internaționale de interior design și arte vizuale. Personajele create de ea, zâne, prinți, cerbi și vulpi andronice, ies pe ușa atelierului artistei ca ilustrații înrămate, volume self-published (Praf de Zâne – 2015, Ce vrăji mai fac fetele – 2016), porțelanuri prețioase, bijuterii sau tricouri, gata de purtat prin lume.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1500 de angajați, compania deţine o rețea de 120 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 74 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.rosau pagina deFacebook.

Despre Colorhood:

Cu un portofoliu care a tot crescut în ultimii 4 ani, până a ajuns să numere peste 50 de artiști și 500 de ilustrații una și una, Colorhood.com este o galerie care oferă printuri de artă în ediții limitate, semnate de artiști români. Pasionații de ilustrație și artă contemporană au astfel posibilitatea de a achiziționa lucrări la prețuri accesibile și de a-i susține direct pe artiștii pe care-i îndrăgesc. Ilustrațiile din gallery shop-ul Colorhood.com sunt imprimate pe hârtie fine art textured de 270 g sau pe pânză, prin tehnica de imprimare Giclée, iar calitatea pigmenților asigură o arhivare impecabilă a lucrărilor până la 200 de ani, în condiții optime, ferite de lumina solară directă. 

 

 

1 Comentariu

Adauga comentariu
  • carmi 12 Iulie 2017 raporteaza abuz

    am citit recent ca si alte companii se implica in sustinerea tinerilor absolventi precum http://www.seniorsoftware.ro/

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro