Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Paula Seling, Dalma si George vor interpreta melodiile din Frozen

27 MAI SAM
2017

poster Paula Seling, Dalma si George vor interpreta melodiile din Frozen Bucureşti

Pe 27 mai, Sala Palatului se va transforma in „Regatul de Gheata”. Filmul va rula integral, iar toata muzica va fi cantata live de catre orchestra si cor. Pentru a doua oara intr-un eveniment Disney in Concert, Paula Seling, pentru vocea Anei, si Dalma, pentru vocea Elsei, vor incanta publicul cu “Hai afara la zapada”, “S-a intamplat”, “Dupa atata amar de vreme” sau “Asta e dragostea”. Dupa o frumoasa si reusita colaborare in trecut, cele doua soliste, indragostite de muzica Disney, vor da glas surorilor mult indragite. Lor li se alatura George Papagheorghe, pentru melodiile cantate de Hans, Kristoff si Olaf. Versatilitatea si vocea cu totul deosebita ii vor permite artistului GEØRGE sa interpreteze in aceeasi seara trei personaje diferite.

Paula Seling va pasi pentru prima oara in „Regatul de Gheata”, considerandu-se onorata sa reprezinte un personaj curajos cu o inima de aur asa cum este Ana. Pentru Dalma si GEØRGE, spectacolul de la Sala Palatului este o revenire in Regatul de Gheata. Dalma a intepretat melodiile Elsei pentru varianta filmului in limba romana, iar GEØRGE a dublat integral personajul Hans pentru acelasi film.  

Filmul „Regatul de gheata” va rula dublat in limba romana, pastrand dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, in limba romana.

Evenimentul „Disney in Concert: Frozen” este un concept Disney si o productie realizata sub licenta Disney.


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro