Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Orkid - lansare LP hard-copy, single & video / Expirat / 11.05

11 MAI JOI
2017

poster Orkid - lansare LP hard-copy, single & video / Expirat / 11.05 Bucureşti

Joi 11.05. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati nr. 1 https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 15 lei pre-sale via iaBilet.ro / 20 lei la intrare în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/28787

----------

Orkid concertează pentru prima oară în formula de 5, în orașul în care proiectul lua naștere, la începutul lui 2015 (într-o altă componență și cu un alt nume).

Cei 5 shoegazeri nervoși, influențați de punk, blues și progressive rock sunt Vlad Ilicevici - chitară & voce, Radu Pop - tobe & graphic design, George Frătica - chitară bass, Cosmin Stanciu - chitară și Alexandru Donny Andone - jouhikko/talharpa, tibetan bowls, wind gong, didgeridoo, claves, rattles, shaman drum. 

Orkid își lansează tot atunci varianta hard-copy a albumului Standing Still in the Dark, lansat inițial doar online pe 13 octombrie 2016. 

Cele 9 track-uri care formează primul LP au la bază idei, senzații și povești acumulate de Vlad în aproape 30 de ani de la primele contacte cu muzica prin căștile suprasolicitate ale unui walkman Aiwa verde, lecțiile chinuitoare de vioară și relaxarea rock'n'roll la chitară. Albumul este înregistrat și aranjat cu ajutorul lui Andrei Robin Proca, care de altfel apare și ca invitat special pe câteva dintre track-urile albumului, la chitare adiționale, synthuri și backing vocals. 
Orkid este un proiect muzical și cinematic, în care se pune accentul și pe imagistica formației - atât în concerte cât și în afara lor. 

Formația lucrează la un produs complex care îmbină muzica cu imaginile, ce va fi gata cândva la sfârșitul anului. Asta și pentru că Vlad este la baza scenarist și regizor de film, iar Radu - artist vizual și animator. În plus, cei doi lucrează împreună la Anim’est și Animation Worksheep. 
Nu în ultimul rând, odată cu concertul, Orkid lansează al 4-lea și ultimul single cu videoclip de pe album, pentru piesa Stargaze, videoclipul fiind regizat chiar de Radu.

Facebook: https://www.facebook.com/orkidband 
SoundCloud: https://www.soundcloud.com/orkid_band 
Bandcamp: https://orkid4.bandcamp.com/ 

Awake: https://youtu.be/b_i4xsv_Aec 
Dancefloor Blues: https://youtu.be/R4WdedaYKhk 
Standstill: https://youtu.be/hdGa4rcV_mk

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro