Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Modern Dad’s Challenges

11 APR JOI

poster Modern Dad’s Challenges Bucureşti

Crezi în importanța educației și îți dorești un mediu stimulant pentru dezvoltarea micuțului tău? Atunci vino să stăm de vorbă despre provocările colectivității și oportunitățile de dezvoltare cognitivă a preșcolarului! Când? Joi, 11 aprilie, ora 18:30, la Hotel Internațional București.

Cea de-a 13-a ediție Modern Dad’s Challenges aduce în discuție un subiect nu tocmai ușor pentru părintele de azi: “Educația copilului și provocările colectivității”.  De la ce vârstă duci copilul la grădiniță? Cum ar trebui să arate programul unui copil mic? Da sau nu pentru opționale în grădiniță? Când începi să cauți grădiniță? Ce criterii trebuie să urmărești? Care sunt diferențele dintre sistemul clasic și cel alternativ? O fi mai bine la privat decât la stat? Cum facem mai ușoară acomodarea la creșă? Și, nu în ultimul rând, cum îi întărești imunitatea și cum faci față bolilor specifice colectivității?

Da! Da! Multe multe întrebări și la toate acestea vei afla răspunsul de la experții în educație și în sănătate invitați la Modern Dad’s Challenges ediția a 13-a.

SUBIECTE Modern Dad’s Challenges ed. 13:

  • Educația copilului preșcolar, speaker Otilia Mantelers, Leader Hand in Hand Parenting în România
  • Acomodarea copilului la creșă/gradiniță, speaker Mădălina Gidiuță, Director Butterfly Educationl Group 
  • DEBATE: Imunizarea copilului și bolile colectivității

 

Te așteptăm! Intrarea este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile - https://www.moderndads.ro/events/!

***

Modern Dad’s Challenges este un eveniment dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este GRATUITĂ,  iar locurile sunt limitate și este necesară completarea  formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/

***

Susținători: Lidl Romania, Nestlé, AQUA Carpatica.

Parteneri media: Itsy Bitsy, Qbebe & @Școala Părinților Responsabili, SfatulParintilor.ro, Celmaibuntata.ro, Jurnalulunuitata.ro, Un soi de blog, RomaniaPozitiva, Supermamici.com, solonaria.ro, AncaArau.ro, SebaBaby, Dana Predu, Prescolar.ro, Povești din Bebelonia, Bebe H, @Youplay.

 

Amintim că Modern Dad’s Challenges este un eveniment dedicat exclusiv taților și viitorilor tați.

***

  • Persoana de contact: Sofia Frunză, Project Manager
  • Email: sofia.frunza@energycorner.ro

*Despre Creative Energy Corner:

 Creative Energy Corner (www.energycorner.ro) este o agentie de publicitate ce ofera servicii de PR, Social Media, blogging si marketing online. Completeaza paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansari de produse pana la conferinte de presa, gale si petreceri, trade marketing, creatie publicitara si web-design.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro