Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Maître Gims - 22 iunie 2018 - Arenele Romane

22 IUN VIN
2018

poster Maître Gims - 22 iunie 2018 - Arenele Romane Bucureşti

Vineri, pe 22 iunie 2018 am plănuit o noapte nebună cu cel mai în vogă artist al momentului: Maître Gims. Anunțăm curând și artiștii din deschidere.

Maître Gims este o adevărată revelație a momentului. Rapper-ul congolez crescut în Franța povine dintr-o familie de muzicieni și este all-în-one: compozitor, producător și cântăreț, textier și showman. 

Muzica lui face o întreagă Românie să danseze pe ritmuri de rumba congoleză și pe sound-uri franțuzești cu iz de pop urban. 

Cel mai recent single, "Mi Gna" (un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako și cu Hayko, câștigătorul Eurovision 2007) se difuzează pe toate radiourile din Europa, are deja peste 90 mil. vizualizări pe youtube și va fi, fără-ndoiala, hitul acestei veri. 

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cântec și cel mai bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 în Billboard stând 18 săptămâni în top! 

Albumul de debut ”Subliminal” (2013) a avut succes foarte mare în Franța, ajungând pe locul 2 în French albums chart și pe locul 1 în Belgia. 

Bilete disponibile

https://mgmbooking.ro/evenimente/maitre-gims/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro