Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Maison Chouchou @Half is Free

23 SEP SAM
2017

poster Maison Chouchou @Half is Free Bucureşti

Atelierul de design contemporan Maison Chouchou din Iași vă invită pe 23 septembrie la târgul Half is Free. 
Vom participa la festivalul de shopping cu ultimele noastre creații, dedicate vouă, dragile noastre. Vom întâmpina toamna și iarna în mantouri calduroase și feminine, am ales culori dulci și rafinate ce completează perfect ținuta de zi cu zi. 

Povestea noastră

Ne-am deschis la Iași în 2014 din dorința de a transpune în designul vestimentar în culoarea și vibrația picturii. Fondatorul Maison Chouchou este Alexandra Andriescu, artist contemporan care și-a început drumul artistic aici, în România, și-a desăvârșit studiile în Franța, unde a învățat și predat artă la Rennes și Paris. 

Pornind de la acest lucru și inspirată de ideea de a transmite prin fashion încrederea femeii contemporane, Alexandra a creat atelierul de mantouri și rochii. 

Maison Chouchou la Half is Free

La Half is Free, organizat pe 23 septembrie la The Ark, pe Strada Uranus 150, vom aduce ultimele noastre creații, vei putea interacționa direct cu Alexandra Andriescu pentru a-i afla povestea și viziunea în ceea ce privește designul și arta, iar prețurile vor fi unele speciale. 
Creațiile Maison Chouchou sunt produse în serii limitate și pot fi modificate pe gustul oricărei femei care vrea să întâmpine toamna cu stil, adăugând un strop de senzualitate, putere și încredere unei ținute. 

Follow us on Facebook -
https://www.facebook.com/maisonchouchou.ro/

See our looks on Instagram - https://www.instagram.com/maisonchouchou/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro