Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Luna Amara @Mojo - Fameless & Aeon Blank special acts

16 MAR VIN
2018

poster Luna Amara @Mojo - Fameless & Aeon Blank special acts Bucureşti

Friday Undeground special @MOJO
Friday, March 16th
Luna Amară take over the stage

Special Guests:
Fameless 
Aeon Blank

Early bird - 30 ron - First 150 tickets
Door fee - 50 ron
Reservations can be made by calling 0737 220 220 
or online at www.mojomusic.ro/reservations

Luna martie vine cu vine cu un eveniment de marca a rock-ului underground din Romania.
Intr-o locatie complet renovata, cu un sound si un design nou, club Mojo se pune inapoi pe harta evenimentelor memorabile.


Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 16 ani de activitate neîntreruptă.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004). 

Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist și chitarist al formației) a scris și lansat trei nuvele de proză și poezie în ultimii 10 ani.

Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema. 

Aeon Blank este o trupă de rock alternativ cu influențe metal, rock progresiv sau gothic. 
Primul album al trupei, “Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conține, cinci au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla.
În decembrie 2014 trupa lansează al doilea album, “Dark Waters“ și semnează cu UNIVERSAL MUSIC ROMÂNIA. Albumul se bucură de aprecierea criticilor, fiind votat unul dintre cele mai bune albume alternative ale anului. 
Pe 31 iulie 2015, Aeon Blank deschide concertul HIM la Timișoara, alături de nume ca Myrath și Tiarra.
“Dark Waters”, piesa care dă și titlul albumului, este lansată ca single pe 24 Octombrie 2015, beneficiind și de un videoclip, nominalizat la categoria BEST ROMANIAN ALTERNATIVE VIDEO în cadrul Metalhead Awards.
Aeon Blank a participat până în prezent la festivaluri ca POIANA URBANĂ(2012), ÎMPREUNĂ REZISTĂM (2015), AIRFIELD (2016), B'ESTFEST (2012), GALA METALHEAD (2012), SHINE FESTIVAL (2015 & 2016), ARTMANIA (2013), ROCKER’S INN SASCA MONTANA (2014), ROAD WOLVES BIKE FEST (2011), ANONIMUL (2013 & 2017), POSADA (2015), ZILELE PRIETENIEI BERGENBIER (2013), GĂRÂNA (2011), MAXIMUM ROCK FEST (2015).
În 2018, trupa urmează să lanseze un al treilea material discografic, care se va numi DYSTOPIA, album ce anunță importante schimbări în stilul Aeon Blank.

Afterparty w/ Rockers of the 2000
Dress up like a rocker and you have 10% out of every drink.
Good music on the house.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro