Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Luna Amară în Fabrica

31 IAN SAM
2015

poster Luna Amară în Fabrica Bucureşti

Tag-uri: luna amara club fabrica

Luna Amara - al carei ultim album, Live la Conti, a fost recent votat de METALHEAD “Cel mai bun album alternative al anului 2014” - va canta sambata seara in Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50), de la ora 21.
In deschidere a confirmat participarea trupa de grunge Space Needle.

 Pentru Luna Amara, concertul de sambata din Fabrica va insemna un moment aniversar: anul acesta se implinesc 15 ani de activitate sub acest nume. Totodata, va fi primul concert de sine statator Luna Amara din Bucuresti din 2015.

 Albumul Live la Conti al celor de la Luna Amara a fost votat de catre prestigiosul site de rock METALHEAD Romania drept “Best Romanian Alternative Release”. Asa ca, in ziua precedenta, clujenii vor sustine si un recital pe scena Metalhead Alt. Rock Awards, impreuna cu trupa Alternosfera.

 Despre acest premiu important si despre concertul de a doua zi din Fabrica, Mihnea Blidariu, vocalul trupei, a spus:

 "Pentru Luna Amara incepe un an aniversar: acum 15 ani cantam pentru prima oara sub acest nume. Ne bucuram tare mult ca publicul nostru s-a decis sa ne faca un cadou de inceput de an si sa voteze Live la Conti drept cel mai bun album de rock alternativ din 2014. Alegerea lor ne onoreaza si, de aceea, ne-am gandit sa ne prelungim sederea la Bucuresti cu inca o zi pentru un concert asa cum numai noi si cu voi stim sa facem impreuna: pe 31 ianuarie in Fabrica!"
 

In deschidere - grunge, cu Space Needle

 Space Needle este o trupa de grunge infiintata in urma cu doi ani la Bucuresti. In toamna anului trecut isi lansau primul album tot in Club Fabrica. Piesele sunt cantate in limba engleza.

 “Trebuie preluata si dusa mai departe mostenirea lasata de Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden, Stone Temple Pilots si multe alte trupe care au purtat pana in zilele noastre sunetul inconfundabil al anilor ‘90”, spun cei de la Space Needle pe pagina oficiala de Facebook.

 

Space Needle inseamna Alex Purje - vox&guitar, Nicolae Arama - quitar, Calina Maria - bass, Ati de Chile - drums.


Data si ora:
sambata, 31 ianuarie, ora 21:00

Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)

Concert: Luna Amara

In deschidere: Space Needle

Intrare: 20 lei (iabilet.ro)

Facebook Event: Luna Amara in Fabrica LIVE

 

 

Galerie

  •  Bucureşti poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro