Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Le Chateau

17 NOV SAM
-
18 NOV DUM
2018

poster Le Chateau Bucureşti

Asociatia Culturala Dominium în colaborare cu “Le Chateau” vă invită la cea de-a treia ediţie Kids Fashion Week, care se va desfăşura in perioada 17 – 18 Noiembrie începând cu orele 19:00, în cadrul “Le Chateau”, Bucuresti.

Evenimentul, care se poziţioneaza în topul festivalelor de modă din România, aduce pe podium designeri români si branduri din industria de moda pentru copii, într-un show extraordinar.

Astfel, cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii, impuse de designeri şi branduri romanesti si nu numai.

Kids Fashion Week  este marca înregistrată Stelian Milu şi este cel mai mare eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat in Romania, tocmai de aceea, Bucurestiul va deveni pentru doua zile, capitala modei pentru copii.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt cunoscutii designeri Catalin Botezatu si Clara Rotescu.

Organizatorii doresc să îmbine fashionul cu generozitatea. Astfel, 10 % din fondurile provenite în urma evenimentului, vor fi donate  Fundatiei Filantropice Metropolis si au menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente in viata copiilor defavorizati si a fundatiilor filantropice

In organizarea acetui festival a fost implicat Arh Laurentiu Paicu care a realizat designul catwak-ului Kids Fashion Week 2018.

Astfel, toti iubitorii de fashion şi caritate, sunt invitaţi sa participe la Kids Fashion Week 2018, pe 17 – 18 Noiembrie  de la orele 19:00 .

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet achizitionat online de pe site-ul www.bilet.ro, costul unui bilet fiind de 35 lei.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro