Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Lansare de carte: "Astăzi este despre astăzi" de Mirela Retegan

24 APR LUN
2017

poster Lansare de carte:

Un îndemn la fericire și o lecție despre arta de a trăi prezentul, așa s-ar putea descrie pe scurt noua carte a Mirelei Retegan, "Astăzi este despre astăzi". 
Luni, 24 aprilie, de la ora 18.00, vă invităm cu drag la Cărturești Carusel să povestim despre noi moduri de a ne face viața mai frumoasă.
Vă promitem o seară specială, cu surprize gândite cu drag chiar de autoare, și invitați pe măsura momentului: psihoterapeutul Gáspár György și directoarea editurii Curtea Veche, Irén Arsene Máté.
Intrarea este liberă.
----
"Astăzi este despre astăzi" ne îmbie prin fiecare pagină să rămânem în prezent. Fie că e vorba de viaţa de zi cu zi, de carieră, de libertate, de iubire sau de visurile noastre, trebuie să căutăm mereu partea frumoasă a lucrurilor şi să înlocuim aşteptarea printr-un pas făcut înainte. 
----
Mirela Retegan. Autor, blogger, mamă, antreprenor, influencer, antrenorul părinților, prieten, luptător pentru libertate, om de televiziune, om. De o complexitate umană și profesională rar întâlnită, de o sensibilitate uneori prea puternică, puternică și vulnerabilă în același timp, iubită și invidiată câteodată, formator de oameni, opinii și caractere, Mirela Retegan este un personaj, o personalitate, un magnet. Atrage succesul, evenimentele și oamenii de calitate. Ne place să îi fim în jur, să ne lăudăm cu prezența ei și să vedem cum mișcă lumea. Întotdeauna mai sus, întotdeauna într-un fel pozitiv, orice fel de energie, bună sau rea, devine combustibil pentru naveta pe care o îndreaptă, ca un autentic căpitan, spre stele. “Astăzi este despre astăzi”, un volum de gânduri și provocări, o carte despre prezent și priorități. A se citi cu mintea și cu inima deschise.

http://www.curteaveche.ro/astazi-este-despre-astazi.html

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro