Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

La cererea publicului, al doilea spectacol “Incepui dragoste noua”

25 MAR SAM
-
26 MAR DUM
2017

poster La cererea publicului, al doilea spectacol “Incepui dragoste noua” Bucureşti

La cererea publicului, al doilea spectacol

“Incepui dragoste noua” – 25 si 26 martie, ora 19.00, Sala Palatului

Mariana Ionescu-Capitanescu si Varu’ Sandel – 25 de ani de cariera

La cererea publicului, spectacolul aniversar “Incepui dragoste noua”, care marcheaza 25 de ani de la debutul de succes impliniti de Mariana Ionescu-Capitanescu si Varu’ Sandel, va avea doua reprezentatii la Sala Palatului: sambata, 25 martie si duminica, 26 martie, de la ora 19.00.

Spectacolul aniversar “Incepui dragoste noua” va reuni intr-un regal al muzicii populare si usoare o distributie de aur a scenei romanesti. Astfel, vor fi alaturi de Mariana Ionescu-Capitanescu si Varu’ Sandel colegii si prietenii lor: Constantin Enceanu, Steliana Sima, Petrica Matu Stoian, Maria Dragomiroiu, Draga Olteanu Matei, Ion Paladi, Nicu Paleru, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Elisabeta Turcu, Raoul, Anca Turcasiu, Nico, Oana Sarbu si Marcela Fota. Acompaniaza Orchestra “Lautarii” din Chisinau, dirijor maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana spectacolului va fi prezentatoarea TV Roxana Vasniuc.

Spectacolul aniversar “Incepui dragoste noua”, care va avea loc pe 25 si 26 martie, ora 19:00 la Sala Palatului este un prilej pentru toti romanii sa isi bucure sufletele cu o ditributie de aur a scenei romanesti! Pentru oltenii care nu vor ajunge la Sala Palatului, spectacolul va avea loc si in Craiova, la Sala Polivalenta, pe 23 martie si in Ramnicu Valcea, pe 24 martie, la Sala Sporturilor.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si online, pe bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, eventim.ro si bilete.salapalatului.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 150 lei – categoria VIP, 100 lei – categoria I, 50 lei – categoria a II-a.


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro