Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Jesús del Cerro, un cineast spaniol in Romania.

12 FEB LUN
-
08 MAR JOI
2018

poster Jesús del Cerro, un cineast spaniol in Romania. Bucureşti

Ambasada Spaniei şi Instituto Cervantes din Bucureşti vă invită la evenimentul cinematografic „Jesús del Cerro, un cineast spaniol în România”, care se va desfăşura în perioada 12 februarie - 8 martie la Instituto Cervantes. Evenimentul îl aduce în prim plan pe regizorul si producatorul spaniol Jesús del Cerro şi va cuprinde o selecţie de cinci filme care îmbină diverse genuri pentru toate vârstele şi gusturile.

Din program nu vor lipsi acţiunea, drama sau romantismul pe care le vom regăsi în „Hawaii”, Hawaii filmul cel mai recent film al lui Jesús del Cerro. Proiecţia va fi urmatã de o sesiune de întrebări şi răspunsuri în prezenţa regizorului, moderatã de actriţa Cristina Flutur care interpreteazã rolul principal feminin în acest film (câștigãtoarea Premiului Palme d'Or pentru Interpretare Feminină la Festivalul de Film de la Cannes pentru rolul Alina din filmul „După dealuri” de Cristian Mungiu).

Seria de proiecţii continuã cu douã comedii: „Naşa”, care a înregistrat cele mai mari încasări pentru un film românesc în 2012, obținând premiul GOPO pentru cea mai buna audiență, şi „Carlitos y el campo de los sueños” / Carlitos are şansa vieţii (producție spaniolă), primul lungmetraj regizat de Jesús del Cerro care a obţinut premiul pentru cel mai bun film şi Premiul Publicului la Festivalul de Film Giffoni, unul dintre cele mai importante festivaluri de film pentru copii.

Cei care nu au văzut încă filmul „Departe de tine” Far From Here - Film vor avea ocazia să îl descopere pe Jesús del Cerro în ipostaza de producător şi scenarist, dar şi să revadă actori de excepţie precum Maia Morgenstein, Maria Dinulescu sau Andi Vasluianu.

Seria de filme se va încheia în data de 8 martie cu documentarul „Sunt însãrcinatã în România” care va avea avanpremiera în cadrul acestui eveniment cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Documentarul evidenţiază, printre altele, caracterul conservator al societăţii româneşti în ceea ce priveşte condiția femeii în toate aspectele sale. Proiecţia va fi urmată de o dezbatere în prezenţa regizorului.

Intrarea la toate proiecţiile va fi liberă în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări, trimiteţi un e-mail la adresa cultbuc@cervantes.es .

Eveniment realizat cu sprijinul: Studio Indie Productions, Actoriedefilm.ro, ProTV, Imagina International Sales.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro