Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Intalnirea tinerilor monarhisti 2020

21 MAR SAM
2020

poster Intalnirea tinerilor monarhisti 2020 Bucureşti

Sâmbătă, 21 martie 2020, Organizaţia de Tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei îşi invită membrii, prietenii şi colaboratorii la o întâlnire care - dacă un alt loc nu se va anunța ulterior - va avea loc la sediul Alianţei din strada Blănari, nr. 23, et. II.

Va fi aleasă o nouă conducere a Organizaţiei de Tineret pentru anii 2020-2021, din care vor face parte un preşedinte, trei vicepreşedinţi şi un secretar. Totodată, regulamentul intern pentru tineret va primi noi modificări.

Adunarea tinerilor monarhişti are loc în fiecare an în luna martie. În anul 2017 a avut loc la Sinaia, în anul 2018 la Iaşi, iar în anul 2019 la București. Tinerii monarhişti sunt călăuziţi de cuvintele Regelui Mihai I: „Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credinţă şi fără memorie.”; şi îndrumaţi de afirmaţia Majestăţii Sale Regina Margareta: "România este o țară care prețuiește continuitatea, care construiește viitorul pe temelia trecutului. Dacă vom reuși să ne ridicăm la înălțimea morală a strămoșilor noştri, noi vom birui prezentul și vom ști să ne scriem viitorul."

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro