Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

In parc - primul spectacol din 2015

06 FEB VIN
2015

poster In parc - primul spectacol din 2015 Bucureşti

Bonus: calendarul pieselor scrise, regizate, adaptate sau jucate de Radu Iacoban pentru luna februarie: Carpathian Garden si BOX FM

 Comedia In parc, in regia si dupa un scenariu de Radu Iacoban, va avea prima reprezentatie din anul 2015 vineri seara, de la ora 19, la Godot Cafe-Teatru (str. Blanari nr. 14).

 In parc este o piesa in doi actori si opt personaje. Mai precis, cei doi actori sunt Rodica Lazar (rol jucat alternativ cu Ana Ularu; vinerea aceasta este randul Rodicai Lazar) si Istvan Teglas. Iar cele 8 personaje, impartite in patru cupluri din epoci diferite, sunt dupa cum urmeaza:

 Mihai Eminescu & Veronica Micle,

Regele Ferdinand & Mita Biciclista,

Criminalul in serie Ramaru & Mihaela, o potentiala victima,

Un El & o Ea din perioada actuala, epoca Internet-Social media-Facebook.

Spectacolul nu are pauze. Datorita unei gaselnite ingenioase a scenografei Mihaela Ularu, mama Anei Ularu, actorii trec de la un personaj la altul rapid, fara a pierde timpul cu schimbatul costumelor.

Spectacolul In parc se va juca din nou la Godot Cafe-Teatru (str. Blanari nr. 14) in data de vineri, 27 februarie, de la ora 19, intr-o distributie inedita. Vom reveni cu amanunte.

 Februarie, luna indragostitilor. De teatru.

 Calendarul pe luna februarie al celorlalte piese scrise, regizate, adaptate sau jucate de Radu Iacoban este urmatorul:

 Carpathian Garden - duminica, 15 februarie, de la ora 19

BOX FM - joi, 26 februarie, de la ora 19

 Comedia - extrem de actuala, daca sunteti la curent cu stirile momentului - Carpathian Garden este un happening teatral prezentat de actorii Radu Iacoban (regia si scenariul) si Tudor Aaron Istodor, intr-un spectacol 100% romanesc. O ora si douazeci de minute de tiplogii umane din realitatea romaneasca actuala. O satira contemporana in care veti gasi un meniu complet de specii urbane din realitatea noastra imediata: de la preotul intreprinzator, la actorul porno si baiatul din parcare, de la copilul de bani gata si prezentatorii de stiri, pana la politicieni si moguli de presa.

 BOX FM este o piesa scrisa si regizata de Radu Iacoban in care actorul Catalin Babliuc (Portretul luptatorului la tinerete, One in a chamber) joaca rolul unui DJ de radio neconventional - cel mai probabil, un post pirat infiintat chiar la el in sufragerie - care, intre doua piese, trebuie sa se converseze cu diversi ascultatori intrati in direct prin telefon in emisiunea sa. Printre “interventiile telefonice” veti recunoaste vocile actorilor Ana Ularu, Conrad Mericoffer, Andrei Runcanu si Sorin Dobrin.

 In parc

 Data si ora: vineri, 6 februarie, ora 19.00

Durata spectacolului: o ora si zece minute

Locul: Godot Cafe-Teatru (str. Blanari nr. 14)

Pretul biletului: 30 de lei

Rezervari: 021.31.61.682, 0736.414.244

Textul si regia: Radu Iacoban

Cu: Rodica Lazar si Istvan Teglas

Scenografia: Mihaela Ularu

Afis: Ana Maria Moldovan

 

Galerie

  •  Bucureşti poza 0
  •  Bucureşti poza 1

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro