Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Idolul și Ion Anapoda

25 MAI JOI
2017

poster Idolul și Ion Anapoda Bucureşti

IDOLUL și ION ANAPODA, după George Mihail Zamfirescu, este o comedie romantică și total anapoda. Oana Pellea este Stavăroaia - o doamnă plină de viață. Richard Bovnoczki este Ion - un om anapoda, Florina Gleznea, Frusinel - idolul din vis, Cristina Casian, Mioara - o fată frumoasă, dar proastă și Istvan Teglas, Valter - un băiat tânăr și deștept. 

Iubirea este pretutindeni. Ion este îndrăgostit de Mioara. Mioara este îndrăgostită de Valter. Valter și Ion sunt cei mai buni prieteni. Mioara este nepoata răsfățată a lui Madam Stavăr. Madam Stavăr știe tot. Ea ghicește în cafea și zidurile casei sale au ochi și urechi. Este puternică precum un general de armată și fragilă ca un mărgăritărel. 

Avem nevoie de bucurie, romantism, dragoste, povești. Mai ales acum, când lumea pare să se dezintegreze, când ritmul este alert și neiertător, când se pare că am uitat de noi. Este necesar să ne redescoperim în lumina unui râs nestăpânit, a unor farse nevinovate, pentru a vedea cât de ridicoli și sublimi suntem, sau am putea fi, atunci când ne îndrăgostim. De fapt, avem nevoie doar să fim. Până la urmă SĂ FIM. Pur şi simplu.

ANAPODA... un joc de-a teatrul, un joc de-a iubirea, un joc de-a viața - toate în amintirea unei doamne minunate care s-a îndrăgostit cândva de bărbat prea tânăr, prea gentil, prea vorbăreț... un om total, dar total ANAPODA.

IDOLUL ȘI ION ANAPODA, după G.M. Zamfirescu, adaptare de Mariana Cămărășan
Cu: Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, Istvan Teglas
Regia: Mariana Cămărășan și Toma Dănilă
Scenografia: Vladimir Turturica
Light-design-ul: Ștefan Vasilescu
Durata spectacolului: 120 minute, cu pauză

Producător: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Asociația GOONG București. Proiect susținut de Raiffeisen Bank.

Prețul biletelor: 50 lei, 25 lei (Reducere elevi, studenți, pensionari)

Program general Casa de bilete (Str. Lipscani 84-90):
Marți-Vineri (15:00 -20:00)
Sâmbătă-Duminică - deschisă cu 2 ore înainte de spectacol 
Telefon: 0732 669 928
E-mail: casadebilete@arcub.ro

De asemenea, biletele au fost puse în vânzare în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVEL CENTER, BiletFan – stația de metrou Unirii 1, Librăria Mihai Eminescu, punctul de vânzare bilet.ro de la Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta și online pe www.arcub.ro/bilete-online/, www.bilet.ro.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro