Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Hiromi duet featuring Edmar Castaneda - 21 octombrie

21 OCT SAM
2017

poster Hiromi duet featuring Edmar Castaneda - 21 octombrie Bucureşti

HIROMI DUET FEATURING EDMAR CASTAÑEDA, INTR-UN EXPERIMENT MUZICAL NEASTEPTAT, LA ATENEUL ROMAN
“Sunt intr-o continua cautare“, a declarat pianista pentru revista DownBeat „așa ca voi pastra mereu urechile mari, complet deschise, gata de a invata in fiecare minut”.

Toamna aceasta pianul “avangardist” si harpa “magica” vor prinde viata pe aceeasi scena, intr-o seara cu totul speciala! Avem deosebita placere sa anuntam concertul duet “HIROMI featuring Edmar Castaneda”, intr-un eveniment premiera in Romania, pe data de 21 octombrie la Ateneul Roman, cu incepere de la ora 20.00!
Compozitoarea si pianista japoneza – HIROMI, 38 de ani - cunoscuta pentru talentul exploziv si feeling-ul absolut uimitor prin care imbina genuri muzicale in piesele sale (jazz, rock progresiv, sonoritati fusion, muzica clasica), cea care la 17 ani incepea colaborarea cu muzicianul Chick Corea, va interpreta live muzici alese alaturi de un alt mare talent, impresionantul harpist de muzica jazz, latin-jazz, columbianul Edmar Castaneda, 39 de ani.
Muzica ei combinata cu sarmul si spiritul absolut coplesitor te transporta pe culmi sonore inimaginabile, este de parere renumitul pianist Ahmad Jamal.
Doi artisti desavarsiti, doua personalitati puternice si exuberante debordand de energie creativa si culoare muzicala intr-un singur si minunat concert desfasurat la Ateneul Roman!
Portile se vor deschide de la ora 19.00!
Cum s-a nascut aceasta colaborare? In 2016. La Festivalul International de Jazz de la Montreal. El, Edmar Castaneda, canta in deschiderea concertului ei, HIROMI. Instant a ramas vrajita de incredibilul harpist. Ascultandu-i vasta muzicalitate, HIROMI deja isi imagina o colaborare cu Edmar. Dupa ce au cantat impreuna in clubul de jazz Blue Note din New York, cei doi muzicieni au dezvoltat o intensa conexiune artistica si... un duo electrizant avea sa se nasca!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro