Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Grand Cinema & More aduce stagiunile Teatrului Bolshoi și The Metropolitan Opera mai aproape de iubitorii de cultură

08 OCT SAM
-
13 MAI SAM
2016

poster Grand Cinema & More aduce stagiunile Teatrului Bolshoi și The Metropolitan Opera mai aproape de iubitorii de cultură Bucureşti

Și anul acesta, Grand Cinema & More devine gazda stagiunilor Teatrului Bolshoi și The Metropolitan Opera, printr-o serie de 17 spectacole de operă, balet și dans contemporan. „Romeo și Julieta”, „La Traviata”, „Lacul Lebedelor” și „Un Erou al Timpului Nostru” sunt doar câteva dintre piesele cu care ecranele cinematografului își așteaptă publicul în perioada 8 octombrie 2016 – 13 mai 2017. Biletele și abonamentele au fost deja puse în vânzare, însoțite de oferte complete, valabile până la începutul acestei toamne.

Grand Cinema & More este unul dintre cele 2.000 de cinematografe la nivel internațional care vor transmite, în timp real, cea de-a 11-a ediție The Met: Live in HD. Stagiunea se va deschide cu o nouă interpretare a operei Tristan și Isolda (Tristan und Isolde), aducând-o în scenă pe soprana Nina Stemme, în cea mai apreciată intepretare a rolului Isoldei. Îi vor urma Don Giovanni, Iubirea la distanță (L’amour de Loin), Nabucco, Romeo și Julieta (Roméo et Juliette), Rusalka, La Traviata, Idomeneo, Eugene Onegin și Der Rosenkavalier, conform calendarului reprezentațiilor disponibil pe www.grandentertainment.ro.

Pentru o experiență culturală completă, aceeași perioadă va susține, virtual, și reprezentațiile Teatrului Bolshoi, marcând cel de-al șaptelea an de transmisiuni cinematografice. Stagiunea 2016 – 2017 oferă o selecție completă de spectacole clasice - Spărgătorul de Nuci (The Nutcracker), Frumoasa din Pădurea Adormită (The Sleeping Beauty) și Lacul Lebedelor (Swan Lake) - producții emblematice ale Teatrului Bolshoi - Epoca de Aur (The Golden Age), Fluxul Luminos (The Bright Stream) și Un Erou al Timpului Nostru (A Hero Of Our Time) - și o seară dedicată coregrafiei contemporane - A Contemporary Evening.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro