Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

FUEGO PREZINTA TURNEUL NATIONAL "LASATI-MI MUZICA!"

03 APR LUN
2017

poster FUEGO PREZINTA TURNEUL NATIONAL

Primavara aduce in orasul dumneavostra muzica usoara romaneasca, intr-o feerie a emotiilor si a dragostei, prezentata de inconfundabilul Paul Surugiu-Fuego. Iata ca artistul inimilor porneste din nou la drum prin tara cu un spectacol grandios – „LASATI-MI MUZICA!” - celebrand de aceasta data, 10 ani de turnee nationale. Interpretul va poposi in 20 de orase, prezentand publicului sau un adevarat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri si piese de neuitat.

Surprizele se vor tine lant, timp de doua ore, in care muzica de ieri se impleti cu cea de azi, slagarele lui Fuego vor rasuna intr-o noua varianta, iar piese noi vor face deliciul audientei. Alaturi de band-ul sau, Paul va da nastere unei lumi muzicale in care fiecare se va regasi.

In cadrul spectacolului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat impreuna cu maestrul Jolt Kerestely.“LASATI-MI MUZICA!” este felul prin care Paul Surugiu arata publicului sau ca arta ne face fericiti, chiar si atunci cand ne asteptam mai putin.

 

„Pentru mine, muzica este terapie, este melodie, este emotie si bucurie la un loc, mai mult decat cateva sunete asezate pe o banda si un text aruncat la intamplare unui artist sa-l recite pe o coloana sonora.

Eu mai cred in muzica si in puterea ei, in slagarele de ieri si in ceea ce se creeaza azi, atat de complex. Sunt in continuare un romantic si prefer sa cred ca ne putem bucura in continuare de frumusetea unor cantece.

„Lasati-mi muzica!” este despre mine si arta mea, despre voi, publicul meu si toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cantat ori fredonat de cand ne-am nascut, este un omagiu adus artistilor romani si o feerie a primaverii in care ne vom delecta, pentru doua ore, cu mesaje si emotii speciale.

Nu pot sa-mi fac singur reclama, e firesc, dar vreau sa cred ca vom face o atmosfera incat sa ne auda toata lumea. Alaturi de band-ul meu am pregatit momente unice, premiere muzicale, un album de exceptie, ipostaze in care ma veti vedea pentru prima oara.

Ne vom aduce aminte de parinti, de acasa, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita si vom lasa cantecul sa vorbeasca de la sine.

Cred ca e cazul sa aratam tuturor ca e nevoie de muzica usoara romaneasca, tragand un semnal de alarma cu privire la melodicitate si mesaje, de care inca mai are nevoie publicul, chiar daca multi se grabesc sa le faca uitate. Oricum ar fi, lasati-mi muzica! Va astept cu drag!” (PAUL SURUGIU-FUEGO)


Iata mai jos datele si orasele in care artistul va poposi cu spectacolul sau:

15 MARTIE – BARLAD, TEATRUL “VICTOR IOAN POPA”, ORA 19.00

16 MARTIE – ADJUD, CASA DE CULTURA „TUDOR VORNICU”, ORA 19.00

17 MARTIE – BACAU, ATENEUL POPULAR, ORA 19.00

18 MARTIE – IASI, CASA DE CULTURA A STUDENTILOR, ORA 18.00

19 MARTIE – FOCSANI, ATENEUL MR.”GHEORGHE PASTIA”, ORA 19.00

20 MARTIE – GALATI, TEATRUL MUZICAL „NAE LEONARD”, ORA 19.00

21 MARTIE – CONSTANTA. CASA DE CULTURA A SINDICATELOR, ORA 19.00

22 MARTIE – BRASOV, SALA REDUTA, ORA 19.00

23 MARTIE – BUZAU, TEATRUL „GEORGE CIPRIAN”, ORA 19.00

24 MARTIE – PLOIESTI, FILARMONICA „PAUL CONSTANTINESCU”, ORA 19.00

25 MARTIE – SIBIU, SALA THALIA, ORA 20.00

26 MARTIE – ORADEA, CASA DE CULTURA A SINDICATELOR, ORA 20.00

27 MARTIE – SATU MARE, CASA DE CULTURA A SINDICATELOR, ORA 20.00

28 MARTIE – TIMISOARA, SALA CAPITOL, ORA 20.00

29 MARTIE – MARGHITA, CASA DE CULTURA, ORA 20.00

30 MARTIE – CLUJ, CASA DE CULTURA A STUDENTILOR, ORA 20.00

1 APRILIE – DEVA, TEATRUL DE ARTA, ORA 20.00

2 APRILIE – CRAIOVA, TEATRUL NATIONAL, ORA 20.00

3 APRILIE – BUCURESTI, TEATRUL NATIONAL, ORA 20.00

4 APRILIE – SLATINA, CASA DE CULTURA A SINDICATELOR, ORA 20.00


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro