Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Food Truck Festival Spring Edition

18 MAR LUN
-
14 MAI MAR

poster Food Truck Festival Spring Edition Bucureşti

Pauza s-a terminat! Food Truck Festival se intoarce cu Spring Edition la Promenada Mall care devine scena celui mai așteptat eveniment din primăvara aceasta. Între 18 martie și 14 aprilie, în intervalul 11:00 – 20:00, ești așteptat la întâlnirea cu cele mai cunoscute food truck-uri din România.

Călătoria gusturilor reîncepe cu forțe proaspete și un meniu savuros, căruia nu îi poți rezista. Toți cei care iubesc mâncarea vor avea de unde alege, iar experiența nu se oprește aici. Pentru că voia bună se întreține cu o companie pe măsură, zilele vor fi asezonate cu cei mai iubiți artiști, cu show-uri memorabile și activități care vor completa deliciul din farfurie.

Food Truck Festival Spring Edition este primul eveniment din 2019 și vine să răspundă apetitului fiecăruia cu rețete inspirate din lumea întreagă: burgeri delicioși, pulled pork bine făcut, frigărui suculente, sandwich-uri proaspete, tacos, burritos și alte delicii. La desert, păstrăm ce este mai bun și mai dulce: clătite cu ciocolată și waffles belgiene.  

Timp de o lună, te așteptăm în parcarea de la Promenada Mall să iei o pauză savuroasă și să te bucuri, alături de gașca street food de o experiență gastronomică completă, pe Barbu Văcărescu și pe Calea Floreasca.

Food Line-up - Calea Floreasca:

Arrosticini ★ Bistro del puerto ★ Circus Pub ★ Creperie hy ★ Meat Busters ★ Smokin' Pig ★ Synergia Bar ★ Za German - WurstWagen ★ Zobuian ★ Satisfry ★ Furgoneta

 

Food Line-up - Barbu Văcărescu:

Chicken Cone Romania ★ Delicii pe Roti Waffles ★ Guerrilla Tacos ★ Nache's Food Truck ★ Hot Pit

Fenomenul street food este unul care a devenit extrem de popular în România, după ce conceptul a cucerit lumea întreagă. Evenimentele din ultimii patru ani au atras anual peste 400.000 de oameni și au devenit deja o tradiție. Proprietarii de food truck-uri răspund cu succes provocării și vin cu preparate din ce în ce mai gustoase, cu rețete delicioase și produse inspirate din bucătăria locală, dar și internațională. În Statele Unite ale Americii festivalurile de street food sunt extrem de populare și totul a început în Los Angeles, odată cu prima paradă a food truck-urilor.

Pentru mai multe informații despre Food Truck Spring Edition sau desfășurarea acestuia, vă invităm să vizitați pagina de Facebook.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro