Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Festivalul Old Blacks, Rock & More, editia 2

07 IUN VIN
-
08 IUN SAM

poster Festivalul Old Blacks, Rock & More, editia 2 Bucureşti

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul OLD BLACKS, ROCK & MORE, care are loc pe 7 și 8 iunie 2019 în poienița de la Quantic Pub din București, este unul dintre cele mai curajoase și inedite evenimentele muzicale din România.

 #OldBlacksFestival2 vine cu o formulă la fel de surprinzătoare și în acest an: Zdob și Zdub, Kempes, Șuie Paparude, Timpuri Noi, Cuibul, Iedera & Trupa Zero, HVNDS, Kunnstra, Arthur Project și Berzerk. Abonamentele, în număr de doar 3000 bucăți, disponibile pentru ambele zile, au fost puse în vânzare aici: http://bit.ly/OldBlacks2

Festivalul s-a bucurat de o primire excelentă din partea publicului încă de la prima ediție, promovând diferite stiluri de rock, combinate cu cele mai diverse sounduri: electro, funk, hip-hop și alte genuri încă neexplorate îndeajuns până acum la noi. Cum a fost anul trecut vedem aici: http://bit.ly/OldBlacks1

Zdob și Zdub este cea mai longevivă și mai iubită trupă de rockeri moldoveni, maeștri în a combina în mod neașteptat diverse genuri muzicale precum etno cu rock, pop, hip-hop și drum'n'base, produsul final fiind un adevărat activator de stare de distracție și dans. Atât în cadrul festivalurile europene și în turneele proprii din Germania, cât și în marile concerte avute de curând în Rusia și Canada, moldovenii au dus mai departe prin lume, prin muzica și textele lor pline de tâlc, starea de spirit autentic româno-moldovenească, umorul și energia pe care le vom regăsi, cu siguranță, și în concertul din cadrul festivalului Old Blacks 2. Melodii noi ca "Moldovenii s-au născut" și "Om cu inimă de lemn", de pe cel mai recent album, "Basta Mafia", vor completa playlistul cu piese nelipsite din rețeta oricărei petreceri reușite, precum "Bunica bate toba", "Videli noch", "Hardcore moldovenesc" sau "Everybody in the Casa Mare".

 

De 25 ani încoace, Șuie Paparude ne provoacă simțurile cu sound-uri unice de wave electro, combinate cu dubstep și stiluri muzicale noi, orchestrate în cele mai neașteptate și originale moduri. Piese celebre pe care le știi din studenție sau adolescență, care te activau și te ridicau instant de pe scaune, cum e "Soundcheck" sau "A fost odată", dar și producții noi, ca "Mergem mai departe" vor răsuna și vor încinge dansul pe pajiștea de la Quantic, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului.

 

Ovidiu Ioncu Kempes este considerat vocea etalon a rockului românesc și una dintre cele mai proeminente personalități din peisajul rock al ultimilor 25 de ani. Drumul său în muzică a început la Școala Populară din Arad, pe când avea 14 ani și asculta Pink Floyd și Queen. Puțin mai târziu a apărut și dragostea pentru motoare, iar cele două-muzica și motoarele-sunt etichetele care îl definesc cel mai frecvent în percepția publicului românesc ascultător de rock. Fanii care l-au iubit pe vremea când cânta cu Cargo, dar și cei care l-au descoperit ulterior, abia așteaptă să cânte frenetic "Loc pustiu", "Umăr lângă umăr", "Regăsire", "Lume, lume" sau "Ploaia".

Timpuri Noi este una dintre cele mai curajoase trupe, care a luptat, prin muzica ei, contra sistemului. Considerate underground în anii '80 și interzise de regimul comunist, versurile celor de la Timpuri Noi au rămas în continuare unul dintre punctele forte ale repertoriului lor. Pline de umor și subtilitate, piese nemuritoare precum "Tanța", "Luca" sau "Vecina" vor fi cântate în cadrul celor 60 minute de muzică live, care vor include și producții mai noi, ca "F.M.I", "Deschide-ți inima" sau "România".

  

Cuibul va aduce, fără îndoială, porția potrivită de muzică interesantă, o combinație blândă de funk acustic cu jazz și versuri pline de metafore frumoase. Cu siguranță, repertoriul band-ului Cuibul este pe gustul tuturor, numai bun pentru o după-amiază relaxantă de festival cu păturica întinsă pe iarbă sau tolăniți pe baloți de paie.

Poate cea mai inedită și spectaculoasă revenire în peisajul muzical a unei trupe românești s-a întâmplat chiar la prima ediție Old Blacks. Cei 5 mii de fani, prezenți atunci la Arenele Romane, își amintesc cu siguranță show-ul explooziv și plin de efecte vizuale și pirotehnice al celor de la Iedera, alături de Trupa Zero. În aceeași formulă îi regăsim și anul acesta, cu piese celebre precum "România Wow", "Ce bine mimezi fericirea" și "Am tricou cu Superman" dar și cu o mulțime de producții-surpriză, care garantează încă un live de neratat.

O altă trupă invitată în acest an la Old Blacks, Rock & More este Arthur Project. Înființată în 2013, s-a axat mai ales pe muzică instrumentală. S-au plimbat cu piesele lor pe la multe festivaluri, fiind aleși în 2018 chiar de către Joe Satriani să cânte în deschiderea concertului său de la București.

HVNDS a luat naștere la București, în 2016, intrând instant în heavy rotation pe radio cu single-ul de debut "Turn On". După 3 ani de activitate, 4 single-uri, 3 concerte sold out și 2 colaborări care le-au dus numele și muzica spre urechile a peste un milion si jumătate de ascultători, HVNDS lansează albumul "Color" și începe o serie de concerte ce alcătuiesc Color Tour 2019. Vocalul și producătorul proiectului, Radu Iustin, are un trecut bogat atât în cultura de metal underground cât și în industria mainstream pop, motiv pentru care albumul COLOR conține multiple influențe surprinzătoare pentru acest gen muzical.

KUNNSTRA, o trupă de hard-rock cu influențe metal, grunge și post-modern blues, a apărut tot în București, în vara lui 2016. Doi ani mai târziu, a fost printre cele trei trupe de newcomers, alese de organizatorii Old Blacks Festival în urma unui concurs, pentru a cânta în deschiderea primei ediții. Are din ce în ce mai multe concerte prin cluburile din Capitală si la diverse festivaluri de de rock & motorcycles, iar în prezent pregătește un LP și o primă cântare acustică.

Organizat de Sprint Music din dorința de a experimenta formule noi de succes în piața de evenimente din România, evenimentul este promovat de echipa de la HTag PR, atingând un public diversificat, cu vârste și preferințe de toate felurile.

În concluzie, pregătește-te să evadezi două zile în aer liber, chiar în centrul Bucureștiului, într-o experiență de festival cu prieteni mulți, muzică bună și amintiri frumoase retrăite alături de trupele tale de suflet, dar și cu mintea deschisă pentru proiecte muzicale noi, care vor fi cu  adevărate repere pentru generațiile viitoare.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro