Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Fashion and Beauty cu Simona Simionescu Dinu | Visionary Business

15 IUL LUN

poster Fashion and  Beauty cu Simona Simionescu Dinu | Visionary Business Bucureşti

Apetitul pentru lumea fashion & beauty a românilor a crescut exponențial în ultimii ani, ceea ce a dus la o dezvoltare dinamică a acestor industrii. Totodată, din dorința oamenilor de a experimenta ceva autentic, local, dar și din talentul și creativitatea artiștilor români, au luat naștere branduri inedite, branduri personale și antreprenori de succes.
Dacă ai vrea să faci parte din această lume și îți dorești să fii inspirat și motivat, alătură-te Bizilive TV și noului format de emisiune „Beauty & Fashion”. Descoperă ultimele oportunități și trenduri din industrie și află experiențele personale ale antreprenorilor din aceste domenii.
Simona Simionescu Dinu este Visionary Business in Frumusețe,
Brand Manager Mass-Media, actualmente Director national pentru mai multe licente internaționale de Miss la nivel global si Jurat international.
Simona este de formație specialist în comunicare și relații publice, cu activitate în presa scrisă centrală (Investigatorul, TIR Magazin), în zona de consultanță organizațională, evenimente si branding, manager în mass media vizuală (Inedit TV, Travel Mix Channel), coach și formator în educație non-formală - consiliere vocațională.
Prin evenimentele speciale, si prin concursurile de copii, sub licența internationala ce le detinem in portofoliu pregătim si #pepinierade talenteautenticeromanesti.
Frumusete&talente copii-zona artistică. Astfel realizam si un entertainment de calitate si continut media -spectacole/productii de televiziune luxury.
#Romaniafrumoasa - Promovare culturală a brandului de țară prin frumusețe la nivel global.
Motivatie: Redarea demnității femeii românce si reasezarea modelului sănătos de frumusețe
"Romania frumoasa" Un concept integrat: body&mind &spirit care sa inspire cu adevarat noua generatie de tineri, fete frumoase si sa creeze plus valoare. Suntem un neam frumos si avem datoria sa ne impunem prin respect.
Discutam LIVE cu Simona despre:
- Promovare culturală a brandului de țară prin frumusețe
- Componenta educationala
- Miss Friendship International -17 iulie in China
- #JuniorModelInternational - 14 octombrie Dubai
- Care sunt cele mai mari provocari ale acestei industrii
Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro