Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

EDVIN MARTON @Sala Palatului

20 APR VIN
2018

poster EDVIN MARTON @Sala Palatului Bucureşti

In concertul de la București, EDVIN MARTON va cânta la o vioară, cu o poveste impresionantă, evaluată la 7 milioane de dolari

Cu doar câteva zile înainte de data concertului de la Sala Palatului, Edvin Marton a transmis un mesaj video, adresat publicului din România.

Mesajul video aici: https://www.facebook.com/spectaculis.ro/ 

Cu ocazia concertului pe care îl va susține vineri, 20 aprilie, la Sala Palatului din București, îndrăgitul violonist și compozitor Edvin Marton va interpreta în premieră mondială piese de pe noul său album, la o vioară Stradivarius evaluată la 7 milioane de dolari.

Spectacolul pe care Marton îl va aduce la București se numește „Stradivarius Concert Show”și va cuprinde interpretările unora dintre cele mai aplaudate teme muzicale, precum: Tosca Fantasy, Godfather sau Love In Venice. 

În acomaniamentul Orchestrei Metropolitane București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, îndrăgitul violonist Edvin Marton promite un concert memorabil alături de invitații săi și vă invită să vă îndrăgostiți de „Stradivarius Concert Show”.

Ultimele bilete mai pot fi procurate de la casa de bilete a Sălii Palatului și online de pe www.eventim.ro,  www.bilet.ro, www.startickets.ro, www.blt.ro, www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.entertix.ro și www.ticketnet.ro.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro