Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Dulce by Bucharest Gourmet Festival

17 AUG VIN
2018

poster Dulce by Bucharest Gourmet Festival Bucureşti

Și noi ne-am dorit mereu să începem cu desertul, așa că anul acesta chiar o facem: (și) pentru că desertul merită mai mult decât ultimul loc la masă, începem Bucharest Gourmet Festival cu “Dulce”. 

Primul festival din România în care scoatem la înaintare cele mai cool și mai tentante truckuri cu deserturi, de la clătite, gaufre sau înghețată până la plăcinte sau cannoli, toate sunt perfecte pentru a vă deschide apetitul de festival și de sweet streetfood.

Între 29 iunie și 1 iulie, vă provocăm să nu rezistați tentației: începeți și voi cu desertul!

Aveți de gustat: Înghețată ★ Clătite ★ Cannoli ★ Ciocolată ★ Plăcinte ★ Gaufre ★ Gogoși ★ Prăjituri ★ Brioșe și multe alte bunătăți pe care le anunțăm în curând, stați cu ochii pe noi.

 Sweets:
Betty Ice // Crazy Donut // Crepes Charmees // Creperie hy // Delicii Pe Roti// Famous Waffles // Gelateria Velluto // I, Bubble Waffle // La Nu Știu Cine // Moritz Eis // Miss Baker // Placinte Boieresti // Rolls // Sun & Snow // THAICE CREAM // Vanilla Elephant // Zobuian

 Gourmet:
Arrosticini // Camionetta // Circus Pub // Drunken Squid // La Finca Alioli // Meat Busters // Simbio pe roți // Steakaway

 Drinks:
Beanz Café // Prosecco Van // Smoosh Smoothies & Goodies // Switchmorn// Zummo

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro