Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Dead Kennedys in premiera la Bucuresti pe 3 iulie!

03 IUL MAR
2018

poster Dead Kennedys in premiera la Bucuresti pe 3 iulie! Bucureşti

Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie in Club Fabrica! Primele 50 de bilete costa doar 75 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-dead-kennedys-33373/?utm_source=fbevent2, in magazinele Fanco si in reteaua www.iabilet.ro/retea

Formata in San Francisco, California in 1978, trupa a fost unul dintre pionerii miscarii punk rock si prima trupa de hardcore americana care a avut un impact major in Marea Britanie. Versurile lor au in genere tenta poltica si satirizeaza personalitatile vremurilor dar si autoritatea in general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate in magazinele de muzica in anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio si un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generatiilor de peste 40 de ani! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Aceastea costa dupa cum urmeaza
- primele 50 de bilete - 75 lei
- presale - 85 lei
- la intrarea - 100 lei 

Se pun in vanzare doar 350 de bilete asa ca grabiti-va ca numarul lor este foarte limitat!

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro