Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Dark Tranquillity - ATOMA, 19 aprilie, București

19 APR JOI
2018

poster Dark Tranquillity - ATOMA, 19 aprilie, București Bucureşti

Dark Tranquillity se reintorc la Bucuresti in cadrul turneului ATOMA pentru un show de exceptie ce va avea loc pe data de 19 Aprilie in Quantic.

Biletele se găsesc pe www.iaibilet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeauawww.iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-dark-tranquillity-atoma-31623/

Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii asa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, Atoma, fiind lansat in 2016 si dand numele turneului care va ajunge si la Bucuresti.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artisti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). In momentul de fata Dark Tranquililty e o formatie alcatuita din artisti binecunoscuti ai scenei metal internationale, acestia colaborand sau facand parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Dark Tranquillity inseamna:

Anders Jivarp - Tobe
Niklas Sundin - Chitara
Mikael Stanne - Chitara/Voce
Martin Brandstrom - Clape
Anders Iwers - Bass

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- Earlybird: 69 lei - primele 100 de bilete
- Presale 1: 79 de lei
- Presale 2: 89 de lei
- La intrare: 100 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro