Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Curs Foto Copii 10-15 ani (grupa 6)

13 IUN MIE
-
25 IUN LUN
2018

poster Curs Foto Copii 10-15 ani (grupa 6) Bucureşti

“Curs Foto Copii (10-15 ani)” este adresat tuturor celor care au inclinatie catre fotografie, celor care au curiozitate fata de aparatul foto si au predispozitia de a fotografia. Programa este special conceputa pentru copiii cu varstele cuprinse intre 10 si 15 ani. In cadrul sedintelor, copiii sunt impartiti ulterior pe grupe de varsta mai apropiate pentru realizarea exercitiilor practice.

Pe parcursul cursului ii vom ajuta pe copii sa se familiarizeze cu aparatul foto, sa inteleaga mai bine notiunile si limbajul fotografic. Vom experimenta impreuna, vom face multa practica si vom utiliza un limbaj apropiat lor. Ne vom juca pentru a ii ajuta sa vada cum pot folosi fotografia ca mijloc de comunicare si de relationare cu ceilalti.

Programa este atent conceputa pentru a le oferi copiilor notiunile exacte si eficient prezentate astfel incat sa isi poata forma o imagine de ansamblu si sa se descurce in orice situatie fotografica. Copii vor primi exercitii foto pentru acasa, iar fotografiile realizate vor fi discutate in cadrul sedintelor cu timp alocat pentru feedback.

In plus, in cadrul cursului, copiii se vor bucura de doua sedinte de dezvoltare personala cu Ivona Funaru, Trainer si Coach la Atelierul cu de Toate, unul din cei mai apropiati colaboratori ai nostri. Aceste sedinte vor cuprinde exercitii pentru consolidarea increderii in sine, pentru dezvoltarea capacitatii de exprimare si de a formula o expresie pozitiva in aprecierile oferite asupra celorlati. Vor cuprinde exercitii de raportare la ceilalti si de toleranta, exercitii prin care copiii vor descoperi moduri diferite de raportare la lume si filtrele prin care ii percepem pe ceilalti.

La finalul cursului copiii vor primi diplome onorifice de participare si vom organiza o expozitie la care parintii sunt invitatii de onoare. :)

Nivel: de la zero.
Numar minim de participanti: 4
Numar maxim de participanti: 12
Loc desfasurare: in exterior, in parc sau in centrul orasului, pentru practica. Locurile vor fi comunicate din timp celor inscrisi.

Cost = 550 LeiGrupa 6, Incepatori: 
Ziua 1: Sambata 2 iunie, orele 10.00-12.00 (parc)
Ziua 2: Duminica 3 iunie, orele 10.00-12.00 (parc)
Ziua 3: Vineri 15 iunie, orele 17.30-19.30 (parc)
Ziua 4: Duminica 17 iunie, orele 17.30-19.30 (centru oras)
Ziua 5: Marti 19 iunie, orele 17.30-19.30 (centru oras)
Ziua 6: Joi 21 iunie, orele 17.30-19.30 (centru oras)

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro