Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Cupa Sansa Ta

23 IUN DUM

poster Cupa Sansa Ta Bucureşti

Asociația Șansa Ta aduce pentru al saselea an consecutiv sportul în viața copiilor defavorizați

Duminica 23 iunie 2019, ora 09:00, la Complexul Sportiv-Cultural Studentesc TEI, , din Bucuresti, are loc cea de-a sasea ediție a evenimentului sportiv caritabil Cupa ”Șansa Ta”, organizat de Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Asociatia Clubul Sportiv Noua Generatie si Kaufland Romania.
120 de copii, proveniți din centre de plasament sau din familii defavorizate, vor avea ocazia să se bucure de activități sportive, în prezenţa unor fotbaliști celebri.

”Prin intermediul Cupei ”Șansa Ta” ne-am propus să aducem sportul în viața copiilor defavorizați, să-i învățăm ce înseamnă să lucrezi în echipă, ce înseamnă să câștigi, dar și cum poți trece mai ușor peste înfrângeri. Ne dorim să le oferim prilejul să se simtă speciali, apreciați și să practice un sport care le este drag, dar inaccesibil în majoritatea timpului. În plus, acest eveniment reprezintă o bună oportunitate pentru toți susținătorii Asociației să vadă că există copii foarte talentați, care au nevoie doar de puțin noroc și de puțin sprijin pentru a-și pune în valoare abilitățile.

”De la an la an, numărul copiilor participanți crește, la fel și numărul echipelor înscrise în concurs. Dacă în 2015 aveam doar 8 grupe a câte 6 jucători, anul acesta, dorim sa strângem 12 echipe a câte 6/8 jucători. Poate nu pare mult, dar pentru noi este enorm. Și ne bucurăm să vedem că evenimentul ia amploare și că reușim treptat să aducem sportul în viața celor care au cea mai mare nevoie de el”.


***
Despre Asociația Șansa Ta
Asociaţia Șansa Ta este o organizaţie non-profit, care promovează dreptul la o viață mai bună pentru copiii și tinerii care urmează să părăsească sau care au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora. De asemenea, asociația își propune să ajute familiile defavorizate, cu mulți copii din România. Programele dezvoltate se adresează persoanelor sau grupurilor sociale aflate în situații de risc.
Asociația ȘANSA TA este acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice să acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare, inregistrat cu seria AF, nr. 004086/2018.

Poti si tu sustine acest eveniment :

Beneficiar: “Asociatia Sansa Ta”
Conturile bancare deschise la BCR
CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001
CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002
SWIFT: RNCB RO BU

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro