Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane

27 MAI SAM
2017

poster Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane Bucureşti

Pe data de 27 mai 2017B.U.G. Mafia va sustine un concert-eveniment la Arenele Romane, “Romanie, fa galagie”, un show concept in care invitatii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani. Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul trupei (bilete.bugmafiaoficial.ro) si in reteaua iaBilet.ro. Show-ul va fi deschis de Grasu XXLC.T.C. si Killa Fonic.
 
Romanie, fa galagie” este un proiect special pentru TataeeCaddillac si Uzzi, cei trei membri ai trupei dedicandu-l in totalitate fanilor, cea mai activa si implicata comunitate din industria muzicala:
 
“Conceptul evenimentului a inceput sa prinda contur in momentul in care am inceput sa facem liste... o lista cu piesele pe care le vrem in show, o lista cu elementele ce tin de productia concertului, de la scenografie la scenotehnica, video si sunet, o lista cu toti cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru din 27 mai… Si daca la primele liste a fost ceva mai complicata selectia, pentru ca existau multiple optiuni, la cea din urma alegerea a fost simpla: fanii nostri. De ani de zile, ei au fost cei care au cantat fiecare refren, cei care au trait fiecare vers, cei care au fost alaturi de noi. Atat. #CeiMaiTariFani, pentru ca sunt #MaiMultiDecatArmata si stiu sa faca galagie!”

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro