Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert acustic VAMA la Hard Rock Cafe

05 APR MIE
2017

poster Concert acustic VAMA  la Hard Rock Cafe Bucureşti

Pe 5 aprilie de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe din Bucuresti la un show acustic cu una dintre cele mai iubite trupe românesti, VAMA ! Baietii scot chitarile din priza si va asteapta sa ascultati hiturile trupei intr-o reinterpretare unica, dupa 3 ani de la precedentul show de gen din Hard Rock Cafe !

Bilete gasiti online pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-vama-acustic-27599/ si in format fizic in cele 1500 de puncte din reteauawww.iabilet.ro/retea

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- Cu loc la masa in sala: 90 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 55


Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro