Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Bucuresti, capitala jazz-ului mondial

09 MAI JOI

poster Bucuresti, capitala jazz-ului mondial Bucureşti

EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa, si-a castigat locul intre evenimentele de jazz sonore la nivel mondial, fiind apreciat deopotriva de public, artisti si specialisti.

 

De 13 ani festivalul prezinta o varietate de stiluri de jazz, artisti ai noii generatii si proiecte din centre de jazz recunoscute in intreaga lume. Cu o identitate puternica si in peisajul cultural autohton BIJC aduce an de an in salile de concerte un numar tot mai ridicat de spectatori.

 

In perioada 11 – 18 mai, sub sloganul “100% jazz” evenimentul ofera concerte, workshopuri si jam sessions animate de artisti cu backgrounduri culturale diferite si cu evenimente internationale prestigioase in portofoliu.

 

Se anunta un regal de jazz, o editie interesanta, in Semifinala intrand 16 trupe de jazz din 13 tari care se lupta pentru castigarea Marelui Premiu. Intr-o varietate de formule scenice - quintet, quartet, trio si duo, artistii vor prezenta noile tendinte de jazz din Australia, Azerbaijan, Bulgaria, Franta, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Polonia, Rusia, Turcia, SUA si Ucraina.

 

Selectia trupelor, realizata de specialisti, a avut la baza atat valoarea artistica, cat si satisfacerea cerintelor publicului. Mai multe informatii despre artisti vor fi publicate pe www.bucharestjazz.ro .

 

Pentru 8 zile Bucurestiul devine capitala jazz-ului mondial, oferind iubitorilor de muzica seri memorabile cu ritmuri originale, idei indraznete si combinatii surprinzatoare.

 

Oricine iubeste jazz-ul sau vrea sa-l descopere este invitat de jmEvents sa vina la EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition. Pe langa spectacole de jazz autentice, pline de buna dispozitie, isi poate alege și o trupa preferata pe care sa o sustină pana in Finala.

 

Sub sloganul It's all about live quality music!, EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale – jazz | blues | pop | clasic prezinta in perioada 9 – 18 mai, peste 250 de artisti din 35 de tari. Pe langa Bucharest International Jazz Competition, agenda festivalului mai cuprinde: Opening Gala Concert, concerte de jazz, blues, pop si muzica clasica, Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti, master-classes si workshopuri, Caffe Festival, Festival's corner si Gala EUROPAfest.

 

 

Informatii suplimentare si fotografii:

jmEvents.ro | +40 740 75 95 66 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro

Facebook BIJC: https://www.facebook.com/Bucharest.International.Jazz.Competition

Facebook EUROPAfest: https://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro