Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

BRUM / Expirat Halele Carol / 10.05

10 MAI MIE
2017

poster BRUM / Expirat Halele Carol / 10.05 Bucureşti

Miercuri 10.05. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92 
Acces: 20 lei, la intrare, în seara evenimentului

----------

BRUM este un trio experimental electro într-un mix de stiluri moderne cu bas și tobe live, chitare şi synthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spaţiale. 
Formula = Cătălin Vaștagu (Bumbapa, Brum Conspiracy) - chitară, instrumente electronice; 
Radu Pieloiu (SS3, Alexandrina, Helen) - tobe, Anghel Mailat (Traveler Trio, Norzeatic Live Band și alte proiecte experimentale de jazz) - bass.

Cătălin Vastagu, Anghel Mailat şi Radu Pieloiu activează în formula actuală din anul 2012, iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa. 

La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria „Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete. 

În luna aprilie 2015 se lansează „Today”, albumul de debut BRUM, acesta fiind lansat şi pe suport fizic, însă nu sub forma tradiţionalului disc/CD ci sub forma unui „post card cu magnet”, cu un artwork unicat, lucrând cu peste 30 de artişti grafici, atât din România cât şi din străinătate. De la artişti consacraţi până la copii dintr-o grădiniţă din Timişoara, cele 100 grafici unicat cuprind mai multe ramuri artistice: grafică digitală, pictură, fotografie, grafică de şevalet, poezie şi altele. 

Anul 2017 îi găsește în turneul de promovare a noului material discografic, „The Spot”, care a fost lansat sub formă de EP. 

Bandcamp: https://brumelectrolive.bandcamp.com/releases
SoundCloud: https://soundcloud.com/brumelectrolive
YouTube: https://www.youtube.com/user/paludes000

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro