Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Bounty Fair #34 - editie de shopping creativ in aer liber

19 MAI SAM
-
20 MAI DUM
2018

poster Bounty Fair #34 - editie de shopping creativ in aer liber Bucureşti

Luna mai aduce prospețime, culoare și explozie de energie creatoare. 

Nu, nu am uitat de mult așteptatele cireșe și evenimentul Bounty Fair #34 care reuneşte aproximativ 70 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu. 

Pentru că soarele ne este aliat, energia pozitivă ne este partener, iar minunata grădină a Casei Universitarilor ne este gazdă, vă invităm la prima ediție Bounty Fair 2018 în aer liber.

Garantăm pentru creații inedite, designeri pasionați, spațiu verde, gradină colorată și primitoare, ateliere de creație, hamace pentru relaxare, înghețată, dulciuri de poveste și limonadă. Ne oprim aici, cred ca te-am convins, ce zici?

Ce vei găsi la Bounty Fair #34, ediție de shopping creativ în aer liber?

un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de primăvară/vară sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba;

cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 70 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație;

ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative. 

tombolă cu premii pe loc

zonă de restaurant;Data: 19 - 20 mai 2018
Program: 10:00- 20:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46 
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea oamenilor cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.
În esență, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

*Bounty Fair Logo Design by Lora Thos 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro