Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Bere Gratis provoaca Romania in concertul aniversar -Simfonia20

01 NOV JOI
2018

poster Bere Gratis provoaca Romania in concertul aniversar -Simfonia20 Bucureşti

Pe 1 noiembrie vino sa sarbatoresti 20 ani de Bere Gratis alaturi de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitana Bucuresti si Corul Acustic

 

In stilul caracteristic, Bere Gratis va sarbatori grandios cei 20 de ani de activitate, organizand cel mai mare concert pop-rock simfonic din Romania, prin adaptarea hiturilor si cantecelor pentru orchestra si cor.

Impreuna cu 4 mari orchestratori, 4 dirijori de exceptie si o echipa formata in total de 120 de membri, Bere Gratis va sustine un maraton simfonic, in care publicul va putea asculta cele mai cunoscute melodii precum “Ce misto”, “Doua inimi”, “Noapte calda”, “Vino mai aproape”.

 

“Cum a aparut acest concept in viata noastra? Simplu: A fost visul meu de cand m-am apucat de muzica, acum 20 de ani. Si la fel ca formatia, visul a crescut pana a devenit o realitate bogata, cu un suflu echivalent a peste 90 de instrumente care se vor afla pe scena in data de 1 noiembrie.

Mai mult, cine accepta provocarea noastra va intelege ca iubeste muzica Bere Gratis in orice varianta, evident si in cea inaltatoare, emotionanta, cum e cea simfonica.”, spune Mihai “Mita” Georgescu.

 

Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu si Maestrul Gheorghe Zamfir vor fi cei 4 dirijori care vor conduce orchestra formata din 90 de instrumentisti si 20 de voci ale Corului Acustic. Conceptul orchestral a fost pus la punct de catre Dan Stesco (Polimoog) – compozitor si pianist, Andrei Tudor – compozitor si dirijor, Calin Grigoriu – orchestrator si Mariano de Castro – compozitor si pianist, nominalizat la premiile Grammy.

 

Concertul va avea loc la Sala Palatului, in data de 1 noiembrie, incepand cu ora 20.00. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, incluzand si o categorie de Meet and Greet Tickets, care vor garanta accesul la o sesiune de discutii, fotografii, autografe si cadouri oferite de membri formatiei.

 

 

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro