Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Balul Bucureștiului Interbelic - Ediția a VI-a

26 MAI VIN
2017

poster Balul Bucureștiului Interbelic - Ediția a VI-a Bucureşti

Imaginează-ți următorul scenariu: vineri seară, în 26 mai, de la ora 20.00, intri, având o ținută cochetă, într-un palat elegant, din care se aude muzică retro. Savurează momentul, înseamnă că te afli la Balul Bucureștiului Interbelic, organizat de Fundația Calea Victoriei la Palatul Cercului Militar Național!

Pregătește-ți rochia în stilul anilor ’20-’30, mărgelele, papionul, costumul și pantofii de dans cu baretă pentru a VI-a ediție a celei mai cunoscute petreceri interbelice din oraș. Ai pretextul perfect pentru a evada dintr-un București aglomerat în lumea petrecerilor chic din Bucureștiul de altădată.

Programul serii:

• Balul Bucureștiului Interbelic se va deschide, în mod festiv, cu muzica interpretată de Orchestra Reprezentativă a Armatei. 

• Momentul central al serii va fi concertul fermecătoarei actriţe şi cântăreţe de jazz Irina Sarbu, care va anima atmosfera prin cântece celebre din Interbelic și ritmuri moderne.

• Urmează apoi mult-așteptatul concurs de costume retro, unde cele mai spectaculoase ținute vor fi premiate cu tot felul de surprize.

Pe tot parcursul serii vom dansa charleston, tango și pe melodii ritmate, cu ajutorul unor coregrafi care să ne învețe pașii. Vom ciocni pahare de vin, ne vom răsfăța cu gustări delicioase și vom trăi experiența unei petreceri interbelice reinterpretate.

Dacă vrei să iei parte la această seară memorabilă, scrie-ne la contact@victoriei.ro 

Data: vineri, 26 mai, între orele 20.00 – 24.00
Loc: Cercul Militar Naţional, Sala Bizantină și Sala Gotică

Cost: 125 lei; Cost redus: 110 lei – valabil pentru studenți, pensionari, deținătorii cardului de fidelitate și pentru grupuri de minim 4 persoane

Detalii și înscrieri: goo.gl/Hrt8op

***
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

#BalulInterbelic2017 #10aniFundațiaCaleaVictoriei

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro