Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Atelier smARTkid de ghicitori cu scriitoarea Roxana Cazaciuc

16 IUN SAM
2018

poster Atelier smARTkid de ghicitori cu scriitoarea Roxana Cazaciuc Bucureşti

“Ghicesti ghicitoarea mea? “ Daca, da, atunci haide la Atelierul smARTkid de de ghicitori, pe 16 iunie, ora 17.00, la Librarium din Teatrul Naţional Bucuresti (reper, statia de metrou Universitate), sa o cunostepti pe scriitoarea Roxana Cazaciuc, autoarea volumului “Ghicitori pentru Lulu”.

Atelierul este fara limita de varsta :). 

Lectura face parte din proiectul „10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid”, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, AFCN si este gratuit.

În fiecare sâmbătă, între 14 aprilie și 16 iunie, de la ora 17.00, 10 scriitori contemporani vor citi copiilor și vor participa alături de cei mici si de parinti la activități care să le stârnească dragostea față de lectură și de cărți. Atelierele cu scriitori vor avea loc în fiecare sâmbătă, în librăria Librarium din incinta Teatrului Naţional Bucureşti.

Invitat special in proiect este scriitoarea britanica Claire Barker. Ea va citi copiilor in limba engleza, in data de 10 iunie.
Atelierele durează 1 oră, sunt interactive şi au o componentă practică, astfel încât lectura textelor literare să devină o activitate plăcută şi asumată de către copii.

Ce se întâmplă la ateliere :) ? În primul rând, magia lecturii!
Concret, în calitate de invitaţi, scriitorii le citesc celor mici, le răspund la întrebări, stimulează discuţiile libere şi ajută la desfăşurarea activităţilor coordonate de trainerii Asociaţiei 7 ARTE. De asemenea, copiii primesc autografe de la autorii prezenţi la ateliere.

Înscrierile (la adresa: liviarosca@gmail.com) sunt obligatorii pentru a ţine evidenţa participanţilor şi pentru a pregăti materialele necesare desfăşurării atelierului în condiţii optime.
Proiectul de educaţie prin cultură „Ateliere de lectură smARTkid cu scriitori contemporani” este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, dar nu reprezintă în mod necesar poziţia Administratiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanţării, respectiv Asociaţia 7ARTE.

Partenerii media ai Asociaţiei 7 ARTE în acest proiect sunt Agenţia de cartewww.agentiadecarte.ro şi www.parintionline.com.
Mulţumim Sloop, www.sloop.ro, care va oferi copiilor câte o băutură 100% naturală la finalul fiecărui atelier şi gazdei noastre, Librarium TNB.

IMPORTANT.
- La atelierele de lectura smARTkid se fac poze si se realizează filmari prin care se urmareşte promovarea proiectului. Participarea la ateliere inseamna acordul dumneavaostra implicit pentru folosirea imaginiii copiilor prezenţi la activităţi.
- Toţi cei interesaţi de atelierele de lectura smARTkid pe care le organizăm în afara acestui proiect ne pot solicita detalii la adresa liviarosca@gmail.com. Atelierele noastre completează educaţia formală, fără să o înlocuiască şi ajută copiii să îşi folosească abilităţile astfel încât să poată citi cursiv, înţelege, interpreta şi formula verbal sau în scris opinii pe o anumită temă sau despre lecturile citite. Detalii despre atelierele de lectura smARTkid organizate in afara proiectului sunt disponibile şi aici:http://7arte.org/lectura/

Vă aşteptăm cu drag sa fiţi smART!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro