Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Artist in Residence – Reimagining Migration

07 DEC JOI
2017

poster Artist in Residence – Reimagining Migration Bucureşti

John Edwards / Mark Sanders / Dawid Frydryk / Sian Brie

John Edwards (UK) – contrabas
Mark Sanders UK) – tobe
Dawid Frydryk (PL) – trompetă
Sian Brie (RO) – chitară

Reimagining Migration, proiectul post-modernist conceput de chitaristul Sian Brie, are ca punct de plecare muzica improvizată, căreia i se inserează compoziții schematice, în cadrul cărora artiștii își manifestă ideile spontane.

Proiectul Reimagining Migration este inspirat din experiența britanică a chitaristului român și a trompetistului originar din Polonia. „Adaptarea la noul mediu presupune modificări de mentalitate, eficientizarea utilitară a timpului și nelipsitele zile pe șantierul de construcții și nopți de servit la mese. Ne-am confruntat atât cu discriminarea negativă, cât și cu cea pozitivă, pentru ca în final să conștientizăm că am ajuns să avem un comportament în perfectă conformitate cu eticheta ce ne-a fost pusă, de aici luând naștere atitudinea <<to live up to your discrimination standards>>.” (Sian Brie)

După ce studiază la Conservatorul din București , unde este inițiat în jazz și free jazz de pianistul Mircea Tiberian, Sian Brie se mută la Berlin. Aici are ocazia să cunoască și să colaboreze cu importanți muzicieni de pe scena berlineză, cum ar fi Christian Lillinger, Horst Nonnenmacher sau Manuel Miethe. 

După un an la Berlin, Sian Brie pleacă la Londra, unde îl cunoaște pe trompetistul Dawid Frydryk. Cei doi descoperă că bariera lingvistică poate fi depășită prin vocabularul comun al experienței de expat venit din fostul bloc comunist. Alături de Guillaume Viltard, Sian Brie și Dawid Frydryk formează un trio de muzică improvizată.

Bilete pe www.arcub.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro